Aktualności

Dolnośląscy Szefowie Kuchni od Kuchni, pokaz Katarzyny Daniłowicz i Bogumiła Mroczko 21 i 22 listopada w Akademii Kulinarnej we Wrocławiu odbyła się czwarta odsłona pokazów kulinarnych z cyklu „Dolnośląscy Szefowie Kuchni od Kuchni”.  Swoje...2Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Katowicach 15 listopada w Vienna House Easy  w Katowicach odbyło się szóste i ostatnie w tym roku spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział...1Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Zielonej Górze 18 października w Grape Town Hotel   w Zielonej Górze odbyło się piąte w tym roku spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział ponad...1Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Gorzowie Wielkopolskim 17 października w Hotelu Fado  w Gorzowie Wielkopolskim odbyło się czwarte w tym roku spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział...1Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Jeleniej Górze 13 września w Hotelu Mercure w Jeleniej Górze odbyło się trzecie w tym roku spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział ponad 30...1Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Kudowie-Zdroju 11 września w Hotelu Verde Montana w Kudowie-Zdroju odbyło się drugie w tym roku spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział 25 szefów...1Zobacz szczegóły
Na deser - czekolada! 29 sierpnia Michał Świerad, technolog firmy Barbara Luijckx, przyjechał do Zielonej Góry, by w studiu kulinarnym Look & Cook zaprezentować podstawowe techniki pracy z...2Zobacz szczegóły
Jesienne menu z sous-vide 9 sierpnia Arkadiusz Korzeń, Szef Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex zaprezentował w Studio Look & Cook dania jesienne i bazujące na metodzie sous-vide. Autorskie...9Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij