Aktualności

Inspiracje Kulinarne w Jeleniej Górze 13 września w Hotelu Mercure w Jeleniej Górze odbyło się trzecie w tym roku spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział ponad 30...1Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Kudowie-Zdroju 11 września w Hotelu Verde Montana w Kudowie-Zdroju odbyło się drugie w tym roku spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział 25 szefów...1Zobacz szczegóły
Na deser - czekolada! 29 sierpnia Michał Świerad, technolog firmy Barbara Luijckx, przyjechał do Zielonej Góry, by w studiu kulinarnym Look & Cook zaprezentować podstawowe techniki pracy z...2Zobacz szczegóły
Jesienne menu z sous-vide 9 sierpnia Arkadiusz Korzeń, Szef Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex zaprezentował w Studio Look & Cook dania jesienne i bazujące na metodzie sous-vide. Autorskie...9Zobacz szczegóły
Burgery i steki inspirowane kuchnią świata Arkadiusz Korzeń, Szef Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex, po raz kolejny odwiedził zielonogórskie studio kulinarne Look & Cook . Tematem pokazu były burgery i steki...AZobacz szczegóły
Kuchnia azjatycka według Szefa Kuchni Wojtka Świątka 18 i 19 lipca Akademię Kulinarną we Wrocławiu odwiedził Wojtek Świątek - mistrz kuchni azjatyckiej i wirtuoz dań z owocami morza. Na swoim pokazie zaprezentował ośmiodaniowe...1Zobacz szczegóły
Dolnośląscy Szefowie Kuchni od Kuchni, pokaz Olafa Ratza 11 i 12 lipca w Akademii Kulinarnej we Wrocławiu odbyła się trzecia odsłona pokazów kulinarnych z cyklu „Dolnośląscy Szefowie Kuchni od Kuchni”. Swoje autorskie...1Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Zakopanem 12 czerwca w Aries Hotel&Spa  odbyło się pierwsze w tym roku, a już 11 spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział 30 szefów...1Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij