Aktualności

Inspiracje Kulinarne w Zakopanem 12 czerwca w Aries Hotel&Spa  odbyło się pierwsze w tym roku, a już 11 spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział 30 szefów...1Zobacz szczegóły
Potęga wyobraźni w kuchni nowoczesnej Od 6 do 8 czerwca w Akademii Kulinarnej Farutex w Łodzi odbyły się trzy wyjątkowe pokazy kuchni nowoczesnej w wykonaniu Natalie Jewell. Szefową kuchni, która współpracowała...OZobacz szczegóły
IX Giełda Gastronomiczna Klimatex w Kołobrzegu 5-7 kwietnia odwiedziliśmy Kołobrzeg – gdzie tradycyjnie już jesteśmy partnerem jednej z największych imprez branżowych regionu - Giełdy Gastronomicznej Klimatex. Na...5Zobacz szczegóły
Pokazy Słodko - słony Debic 13 marca wrocławska Akademia Kulinarna Farutex zmieniła się w arenę słodko-słonych smaków - za sprawą Pawła Mieszały i Pawła Salamona, którzy na zaproszenie firmy Debic...1Zobacz szczegóły
Deserowe Inspiracje Wiosna/Lato Barbara Luijckx 13 i 14 marca w Akademii Kulinarnej w Warszawie odbyły się wyjątkowe pokazy deserowe. Michał Świerad, technolog-doradca z firmy Barbara Luijckx , zaprezentował słodkie...1Zobacz szczegóły
Nowe oblicze Akademii Kulinarnej w Warszawie Z początkiem marca swoje działanie wznowiła Akademia Kulinarna Farutex w Warszawie. Nasze stołeczne studio kulinarne przeszło wizerunkowy lifting. Akademia Kulinarna...ZZobacz szczegóły
Szkolenie z nowoczesnych technik kulinarnych w firmie Guzmàn 7 lutego  Mateusz Reszczyk  i  Piotr Papież , Szefowie Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex, wybrali się do Barcelony, by złożyć wizytę w firmie ...7Zobacz szczegóły
Autentyczna kuchnia włoska Roberto Grandi 22 i 23 listopada w Akademii Kulinarnej Farutex w Łodzi odbyły się pokazy autentycznej kuchni włoskiej w wykonaniu Roberto Grandi. Szef kuchni przyleciał do Polski prosto z...2Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij