Aktualności

Wspieramy przyszłych kucharzy 19 listopada w Nowej Soli odbyła się 5. edycja Targów Pracy i Edukacji. Wydarzenie skierowane było do uczniów ostatnich klas szkół podstawowych, szkół średnich i zawodowych...1Zobacz szczegóły
"Między tradycją a kreacją" - kuchnia francuska Clémenta Bidarda Od 6 do 8 listopada w Akademii Kulinarnej Farutex w Łodzi odbyły się trzy wyjątkowe pokazy kuchni nowoczesnej w wykonaniu Clémenta Bidarda. Szef Bidard zaprezentował...OZobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Rzeszowie 17 października w G2A Arena w Rzeszowie  Szefowie Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex  przygotowali ostatnią z cyklu kolację degustacyjną pt. „Inspiracje...1Zobacz szczegóły
Szkolenie cukiernicze w Akademii Umiejętności Inspiracja W ostatnich dniach sierpnia Szefowie Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex odwiedzili Akademię Umiejętności Inspiracja prowadzoną przez firmę Barbara Luijckx pod Inowrocławiem....WZobacz szczegóły
Kuchnia nowoczesna według Ernesta Jagodzińskiego 26 sierpnia 2019 r. w Akademii Kulinarnej w Krakowie pokaz kuchni nowoczesnej gościnnie poprowadził Ernest Jagodziński, szef kuchni poznańskiej restauracji...2Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Opolu 27 czerwca w restauracji Vento di Mare w Opolu  Szefowie Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex  przygotowali kolację degustacyjną z cyklu „Inspiracje...2Zobacz szczegóły
Eliminacje krajowe do 1883 Drink Designer Contest 2019 Bidfood Farutex razem z marką syropów 1883 Maison Routin zorganizował eliminacje krajowe do międzynarodowego konkursu „1883 Drink Designer Contest 2019”. Marcin...BZobacz szczegóły
Pokazy z cyklu Kuchnia azjatycka wg Wojtka Świątka 21 i 22 maja w Akademii Kulinarnej w Łodzi odbyły się pokazy kuchni azjatyckiej, które poprowadził Wojtek Świątek. Szef Kuchni, specjalizujący się w kuchni tajskiej, w...2Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij