Aktualności

Inspiracje Kulinarne w Gorzowie Wielkopolskim

17 października w Hotelu Fado w Gorzowie Wielkopolskim odbyło się czwarte w tym roku spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział ponad 20 szefów kuchni, managerów i właścicieli restauracji i hoteli z Gorzowa Wielkopolskiego i okolic. Spotkanie odbyło się w formie kolacji degustacyjnej przygotowanej przez siedmiu Szefów Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex. Podczas kolacji zaserwowali oni autorskie, 7-daniowe, jesienne set menu, do którego nasz Sommelier dobrał starannie wyselekcjonowane wina.

Zapraszamy do galerii zdjęć z wydarzenia.

Fot. Marcin Prządka

1
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij