29 i 30 stycznia w Akademii Kulinarnej Farutex w Łodzi odbyły się dwa pokazy pod hasłem „Szerokie zastosowanie syropów 1883 Maison Routin w miksologii. Przewodnikami po zaskakujących smakach koktajli byli Agnieszka Cieślar, złota medalistka Mistrzostw Świata Barmanów w Tallinnie w 2018 r. w kategorii „Long drink”, oraz Mihails Minckovskis, globalny ambasador marki 1883 Maison Routin. Specjaliści nie tylko podzielili się wiedzą, ale także przygotowali niesamowite połączenia smakowe, jak „The Blooming Cherryness” z tartym burakiem, syropem wiśniowym, sokiem z limonki i ananasa czy „Summer Chillout" z imbirem, sokiem z limonki i mandarynek oraz syropem piña colada.
Obecnie w naszej ofercie znajduje się ponad 40 smaków syropów 1883 Maison Routin, w tym o smaku róży, popcornu czy orzecha macadamia.