Aktualności

Warsztaty barmańskie z 1883 Maison Routin

26 i 27 marca w Akademii Kulinarnej Farutex w Krakowie odbyły się warsztaty z zakresu miksologii i wykorzystania syropów 1883 Maison Routin z Agnieszką Cieślar, złotą medalistką Mistrzostw Świata Barmanów w Tallinnie z 2018 r. w kategorii „Long drink”, członkinią Stowarzyszenia Polskich Barmanów. Do Krakowa przyjechali barmani i bariści z Krakowa i Zakopanego. Podczas spotkania Agnieszka zaprezentowała autorskie przepisy na lemoniady i koktajle alkoholowe, m.in. lemoniadę borówkową z syropem o smaku muffinki, napój Exotic Sip z syropem z mango i ananasem czy Tomato-Gin-Twist z syropem pomidorowym. 

Zapraszamy do galerii zdjęć!

2
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij