Aktualności

Akademia Łódzkich Szefów Kuchni

10 kwietnia do Akademii Kulinarnej Farutex w Łodzi przyjechał Kamil Skrok, szef kuchni restauracji Powidok, który specjalizuje się w kuchni polskiej z elementami europejskimi i regionalnymi. W Łodzi przeprowadził pokaz w ramach nowego cyklu „Akademia Łódzkich Szefów Kuchni”. W menu znalazły się m.in. pierś z kaczki z burakiem, ziemniakiem truflowym, komosą ryżową i jusem truflowym, pstrąg z ogórkiem, białą rzodkwią, kalarepą i olejem ziołowym czy brownie z crémeux waniliowym, rokitnikiem i chipsem z czekolady.

Zapraszamy do galerii zdjęć ze spotkania.

1
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij