W najtrudniejszych czasach dla branży – jesteśmy z Wami. Oferujemy pomoc w zakresie opracowania rozwiązań kulinarnych dostosowanych do nowych wymogów, z którymi mierzy się branża gastronomiczna.
Jak przeorganizować kuchnię w zmieniających się realiach? Jak bezpiecznie przygotować jedzenie dla gości? Jak dostosować menu do nowych potrzeb?
Pytania o bezpieczeństwo prowadzenia restauracji nasuwają się same. Chcemy pomóc Wam się z nimi zmierzyć i oczywiście na nie odpowiedzieć. Napiszcie do nas na adres szefowie.kuchni@farutex.pl lub skontaktujcie się bezpośrednio z Szefami Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex. Nasi szefowie są gotowi do pomocy w pracy nad nowymi konceptami i pomysłami. Oferujemy indywidualne spotkania i pokazy z zachowaniem wszelkich wymogów sanitarnych.
Jeśli nie wiecie, jak odnaleźć się w hotelach i restauracjach w nowej rzeczywistości – napiszcie do nas! Czekamy na Wasze pytania.