Aktualności

Jak przygotować lokal do ponownego otwarcia?

Akcja – reaktywacja! Po dwumiesięcznej przerwie branża gastronomiczna na nowo otwiera swoje podwoje i zaczyna przyjmować gości. Podpowiadamy, jak przygotować lokal i zadbać o bezpieczeństwo.

Przygotowaliśmy autorski poradnik dla branży gastronomicznej, który w krótkiej formie zbiera wiele wskazówek dotyczących zachowania reżimu sanitarnego. Znajdziesz w nim porady związane z prowadzeniem biznesu, menu i jego zmianami, pracą w kuchni czy komunikacją z klientami.

A
Jak przygotować lokal i zadbać o bezpieczeństwo gości - poradnik Bidfood Farutex.pdfRozmiar: 2,43 MBPobierz plik
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij