Aktualności

"Między tradycją a kreacją" - kuchnia francuska Clémenta Bidarda Od 6 do 8 listopada w Akademii Kulinarnej Farutex w Łodzi odbyły się trzy wyjątkowe pokazy kuchni nowoczesnej w wykonaniu Clémenta Bidarda. Szef Bidard zaprezentował...OZobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Rzeszowie 17 października w G2A Arena w Rzeszowie  Szefowie Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex  przygotowali ostatnią z cyklu kolację degustacyjną pt. „Inspiracje...1Zobacz szczegóły
Szkolenie cukiernicze w Akademii Umiejętności Inspiracja W ostatnich dniach sierpnia Szefowie Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex odwiedzili Akademię Umiejętności Inspiracja prowadzoną przez firmę Barbara Luijckx pod Inowrocławiem....WZobacz szczegóły
Kuchnia nowoczesna według Ernesta Jagodzińskiego 26 sierpnia 2019 r. w Akademii Kulinarnej w Krakowie pokaz kuchni nowoczesnej gościnnie poprowadził Ernest Jagodziński, szef kuchni poznańskiej restauracji...2Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Opolu 27 czerwca w restauracji Vento di Mare w Opolu  Szefowie Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex  przygotowali kolację degustacyjną z cyklu „Inspiracje...2Zobacz szczegóły
Eliminacje krajowe do 1883 Drink Designer Contest 2019 Bidfood Farutex razem z marką syropów 1883 Maison Routin zorganizował eliminacje krajowe do międzynarodowego konkursu „1883 Drink Designer Contest 2019”. Marcin...BZobacz szczegóły
Pokazy z cyklu Kuchnia azjatycka wg Wojtka Świątka 21 i 22 maja w Akademii Kulinarnej w Łodzi odbyły się pokazy kuchni azjatyckiej, które poprowadził Wojtek Świątek. Szef Kuchni, specjalizujący się w kuchni tajskiej, w...2Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Toruniu 15 maja w Copernicus Toruń Hotel Szefowie Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex przygotowali kolację degustacyjną z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. Dla 35 szefów...1Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Lesznie 17 kwietnia w Resturacji Antonińska w Lesznie odbyło się drugie w tym roku spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział 20 szefów kuchni,...1Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Pile 16 kwietnia w Resturacji Pomarańczowy Fortepian w Pile odbyło się pierwsze w tym roku spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział 20...1Zobacz szczegóły
Akademia Łódzkich Szefów Kuchni 10 kwietnia do Akademii Kulinarnej Farutex w Łodzi przyjechał Kamil Skrok, szef kuchni restauracji Powidok, który specjalizuje się w kuchni polskiej z elementami europejskimi i...1Zobacz szczegóły
Pokaz tradycyjnych dań kuchni hiszpańskiej w Warszawie 27 marca w Akademii Kulinarnej Farutex w Warszawie odbył się pokaz kuchni hiszpańskiej. Swoje pomysły na tradycyjne dania z Półwyspu Iberyjskiego przedstawił Łukasz Kaniecki,... Zobacz szczegóły
Warsztaty barmańskie z 1883 Maison Routin 26 i 27 marca w Akademii Kulinarnej Farutex w Krakowie odbyły się warsztaty z zakresu miksologii i wykorzystania syropów 1883 Maison Routin z Agnieszką Cieślar, złotą...2Zobacz szczegóły
Dni otwarte Akademii Kulinarnej w Krakowie W dniach 5-7 marca odbyły się dni otwarte krakowskiej Akademii Kulinarnej Farutex w nowej lokalizacji przy ul. Zabłocie 35. Goście mieli okazję zapoznać się z miejscem, w...WZobacz szczegóły
Spotkanie kulinarne w Częstochowie 27 lutego w Częstochowie odbył się specjalny pokaz dla blisko 50 klientów z regionu częstochowskiego. Przemysław Szałczyński, Szef Kuchni łódzkiej Akademii Kulinarnej Farutex,...2Zobacz szczegóły
Pokazy barmańsko-baristyczne 1883 Maison Routin w Łodzi 29 i 30 stycznia w Akademii Kulinarnej Farutex w Łodzi odbyły się dwa pokazy pod hasłem „Szerokie zastosowanie syropów 1883 Maison Routin w miksologii. Przewodnikami po...2Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij