Aktualności

Inspiracje Kulinarne w Zielonej Górze 18 października w Grape Town Hotel   w Zielonej Górze odbyło się piąte w tym roku spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział ponad...1Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Gorzowie Wielkopolskim 17 października w Hotelu Fado  w Gorzowie Wielkopolskim odbyło się czwarte w tym roku spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział...1Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Jeleniej Górze 13 września w Hotelu Mercure w Jeleniej Górze odbyło się trzecie w tym roku spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział ponad 30...1Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Kudowie-Zdroju 11 września w Hotelu Verde Montana w Kudowie-Zdroju odbyło się drugie w tym roku spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział 25 szefów...1Zobacz szczegóły
Na deser - czekolada! 29 sierpnia Michał Świerad, technolog firmy Barbara Luijckx, przyjechał do Zielonej Góry, by w studiu kulinarnym Look & Cook zaprezentować podstawowe techniki pracy z...2Zobacz szczegóły
Jesienne menu z sous-vide 9 sierpnia Arkadiusz Korzeń, Szef Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex zaprezentował w Studio Look & Cook dania jesienne i bazujące na metodzie sous-vide. Autorskie...9Zobacz szczegóły
Burgery i steki inspirowane kuchnią świata Arkadiusz Korzeń, Szef Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex, po raz kolejny odwiedził zielonogórskie studio kulinarne Look & Cook . Tematem pokazu były burgery i steki...AZobacz szczegóły
Kuchnia azjatycka według Szefa Kuchni Wojtka Świątka 18 i 19 lipca Akademię Kulinarną we Wrocławiu odwiedził Wojtek Świątek - mistrz kuchni azjatyckiej i wirtuoz dań z owocami morza. Na swoim pokazie zaprezentował ośmiodaniowe...1Zobacz szczegóły
Dolnośląscy Szefowie Kuchni od Kuchni, pokaz Olafa Ratza 11 i 12 lipca w Akademii Kulinarnej we Wrocławiu odbyła się trzecia odsłona pokazów kulinarnych z cyklu „Dolnośląscy Szefowie Kuchni od Kuchni”. Swoje autorskie...1Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Zakopanem 12 czerwca w Aries Hotel&Spa  odbyło się pierwsze w tym roku, a już 11 spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział 30 szefów...1Zobacz szczegóły
Potęga wyobraźni w kuchni nowoczesnej Od 6 do 8 czerwca w Akademii Kulinarnej Farutex w Łodzi odbyły się trzy wyjątkowe pokazy kuchni nowoczesnej w wykonaniu Natalie Jewell. Szefową kuchni, która współpracowała...OZobacz szczegóły
IX Giełda Gastronomiczna Klimatex w Kołobrzegu 5-7 kwietnia odwiedziliśmy Kołobrzeg – gdzie tradycyjnie już jesteśmy partnerem jednej z największych imprez branżowych regionu - Giełdy Gastronomicznej Klimatex. Na...5Zobacz szczegóły
Pokazy Słodko - słony Debic 13 marca wrocławska Akademia Kulinarna Farutex zmieniła się w arenę słodko-słonych smaków - za sprawą Pawła Mieszały i Pawła Salamona, którzy na zaproszenie firmy Debic...1Zobacz szczegóły
Deserowe Inspiracje Wiosna/Lato Barbara Luijckx 13 i 14 marca w Akademii Kulinarnej w Warszawie odbyły się wyjątkowe pokazy deserowe. Michał Świerad, technolog-doradca z firmy Barbara Luijckx , zaprezentował słodkie...1Zobacz szczegóły
Nowe oblicze Akademii Kulinarnej w Warszawie Z początkiem marca swoje działanie wznowiła Akademia Kulinarna Farutex w Warszawie. Nasze stołeczne studio kulinarne przeszło wizerunkowy lifting. Akademia Kulinarna...ZZobacz szczegóły
Szkolenie z nowoczesnych technik kulinarnych w firmie Guzmàn 7 lutego  Mateusz Reszczyk  i  Piotr Papież , Szefowie Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex, wybrali się do Barcelony, by złożyć wizytę w firmie ...7Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij