Aktualności

Cykl pokazów kulinarnych z kuchni molekularnej

Na przełomie stycznia i lutego w Poznaniu, Kołobrzegu oraz okolicach Gorzowa Wielkopolskiego odbył się cykl pokazów kulinarnych z wykorzystaniem produktów kuchni molekularnej marki Texturas by Albert & Ferran Adria. Pokazy zostały przeprowadzone przez naszego Szefa Kuchni Krzysztofa Marciniaka oraz Jacka Wesołowskiego z Firmy Morning Food For Tommorow. Szefowie zaprezentowali różnorodne możliwości wykorzystania tekstur m. in. w takich daniach jak tatar z sarny z galaretką porzeczkową oraz pudrem truflowym, czy też łosoś z espumą ananasową, smażonymi w manitolu warzywami oraz pudrem chili.

W pokazach udział wzięli Szefowie Kuchni i Kucharze z najlepszych hoteli i restauracji w Poznaniu, Szczecinie, Kołobrzegu, Gorzowie Wielkopolskim, Zielonej Górze.

Dziękujemy naszym Klientom za udostępnienie sal do przeprowadzenia pokazów:

Hotel Aquarius Spa Kołobrzeg
Akademia Kulinarna Spot Poznań
Folwark Folińscy Wysoko k/Gorzowa Wlkp.

Zapraszamy do galerii zdjęć z pokazów.

N
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij