Aktualności

Spotkanie Pełne Kulinarnych Inspiracji

W dniach 1-2 czerwca w Akademii Kulinarnej w Łodzi odbyły się "Spotkania Pełne Kulinarnych Inspiracji", będące nowym projektem realizowanym we współpracy z firmą Tom-Gast. Szefowie Kuchni - Przemysław Kaczor i Robert Głyda zaprezentowali menu przygotowane specjalnie na tę okazję z wykorzystaniem produktów z naszej oferty i sprzętu oraz porcelany z firmy Tom-Gast. W menu pokazu znalazły się:

1

Dziki łosoś / jabłko / szparagi / sos holenderski

2
Tuńczyk / krewetka / rabarbar / mango / gruszka

3
Jesiotr / zielony majonez / ogórek / avocado / pomarańcza

4
Comber jagnięcy / młode ziemniaki / kurki / sałata rzymska

5
Żebro wołowe / fioletowe ziemniaki / młode warzywa

6
Kotlet i móżdżek cielęcy / wędzone orzechy / pasternak / młoda kapusta

7
Mus czekoladowy / marakuja / czarna porzeczka

 

W pokazach udział wzięli Szefowie Kuchni, Kucharze, Managerowie i Właściciele hoteli i restauracji z Łodzi i okolic.

Zapraszamy do galerii zdjęć z pokazu.

W
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij