Aktualności

Pokaz kulinarny z Tom-Gast - Menu bankietowe

W dniach 3-4 listopada w Akademii Kulinarnej w Łodzi odbyły się pokazy kulinarne o tematyce "Menu Bankietowe" organizowane we współpracy z firmą Tom-Gast. Nasi Szefowie Kuchni - Przemysław Kaczor i Przemysław Szałczyński zaprezentowali menu przygotowane specjalnie na tę okazję z wykorzystaniem produktów z naszej oferty i sprzętu oraz porcelany z firmy Tom-Gast. W menu pokazu znalazły się:

1
MORSZCZUK / PIECZONE WARZYWA / DRESSING
zaprezentowano na Revol Arborescence

2
ZĘBACZ / TOPINAMBUR / MINI SZPARAGI / KARCZOCHY
zaprezentowano na Revol Solid

3
GŁADZICA / BURAKI / SHISO
zaprezentowano na Rak Porcelain Fine Dine

4
GĘŚ / CZARNY CZOSNEK / WIŚNIE
zaprezentowano na Revol Basalt

5
BAWETA / FOIE GRAS / RADICCHIO
Rak Porcelain Neofusion

6
KARK Z JELENIA / GRZYBY / SALSEFIA
zaprezentowano na Rak Porcelain Lyra

7
CZEKOLADA / ŚLIWKA / CHILLI
zaprezentowano na Revol Arborescence

W pokazach udział wzięli Szefowie Kuchni, Kucharze, Managerowie i Właściciele hoteli i restauracji z Łodzi i okolic.

Spotkanie zostało zorganizowane we współpracy z firmą Tom-Gast - ogólnopolskim dystrybutorem wyposażenia gastronomicznego oraz Partnerem Akademii Kulinarnej Farutex w Łodzi.

Zapraszamy do galerii zdjęć z pokazu.

W
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij