Aktualności

VIII Giełda Gastronomiczna - Kołobrzeg 2017

Na przełomie marca i kwietnia Szefowie Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex wybrali się do Kołobrzegu - właśnie w tym nadmorskim mieście odbywała się wówczas ósma edycja Giełdy Gastronomicznej.

Do naszych zadań należało przeprowadzenie pokazów kulinarnych dla gości. Zadania były podzielone: Piotr Papież oraz Jerzy Marszałek zaprezentowali dania nowoczesnej kuchni polskiej, Artur Musztyfaga razem z Krzysztofem Marciniakiem pokazali, że wołowina to nie tylko polędwica i rostbef, a Dariusz Kulczycki skupił się na smakach kuchni włoskiej.

Za zaproszenie bardzo dziękujemy Firmie Klimatex - Centrum Wyposażenia Gastronomii.

Zapraszamy do galerii zdjęć z tego wydarzenia. 

Fot. Patrycja Kułaga PHU Klimatex 

Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij