Aktualności

Wiosenne Inspiracje w Zielonej Górze

Wiosna może zainspirować! Wie o tym Arkadiusz Korzeń, Szef Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex, który 26 i 27 kwietnia dał pokaz kulinarny z firmą Ulm-Neu-UlmStudiu Kulinarnym Look&Cook w Zielonej Górze.

Pokaz trwał dwa dni. Przez ten czas przez studio przewinęło się prawie 60 gości. Arkadiusz Korzeń służył radą, instruował i objaśniał. Wśród serwowanych dań znalazły m.in. filet z kaczki, pstrąg łososiowy czy antrykot wołowy.

Menu

Antrykot wołowy, ziemniak, groszek cukrowy, sos pieprzowy
&
Polędwiczka wieprzowa, gnocchi, salsefia, halumi, teryaki
&
Kurczak baby, kasztany, cukinia, kukurydza
&
Filet z kaczki, glazura, burak, marchew, polenta
&
Pstrąg łososiowy, szparagi, pęczak, szafran, sos holenderski
&
Poliki sandacza, szpinak, trofi, smardze
&
Parfait, orzech laskowy, zamsz
&
Crème brûlée, borówka amerykańska, ołówek

W
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij