Aktualności

Ryby i owoce morza – klasyka nie musi być nudna!

Ryby i owoce morza - klasyka nie musi być nudna! Pod takim hasłem 9 maja odbył się pokaz kulinarny w Akademii Kulinarnej w Warszawie. Bohaterem wydarzenia był Artur Szwacki, szef kuchni warszawskiego steakhouse Ed Red.

Artur Szwacki, choć na co dzień pracuje z najwyższej jakości mięsem, tego dnia postawił na własne interpretacje dań z… rybami i owocami morza w roli głównej - udowodnił, że sposób i forma ich wykorzystania nie muszą być wcale nudne. W menu pojawiły się m.in. troć w popiele z herbaty Earl Grey czy halibut w oliwie kawowej.

Zapraszamy do galerii zdjęć z tego wydarzenia. 

R
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij