Aktualności

Akademia Food&Wine w Zielonej Górze 16 lipca w Zielonej Górze odbyło się spotkanie w ramach Akademii Food & Wine, podczas którego nasi Klienci mieli możliwość zgłębienia wiedzy o winie oraz degustacji win...1Zobacz szczegóły
Akademia Food&Wine w Akademii Kulinarnej w Warszawie 2 lipca w Akademii Kulinarnej w Warszawie odbyło się spotkanie, podczas którego nasi Klienci degustowali i zdobywali wiedzę na temat win z obszaru Morza Śródziemnego –...2Zobacz szczegóły
Pokaz kulinarny „Słodko-słony Debic w interpretacji Pawła Oszczyka” W dniu 25 czerwca w Akademii Kulinarnej w Krakowie odbył się pokaz kulinarny zatytułowany „Słodko-słony Debic” w wykonaniu Pawła Oszczyka, Szefa Kuchni restauracji...WZobacz szczegóły
Nowi Partnerzy Akademii Kulinarnej Z przyjemnością informujemy, że do grona Partnerów naszej Akademii Kulinarnej dołączyły w ostatnich miesiącach firmy Eurial oraz Prymat. Eurial Polska Sp. z o.o. to filia...ZZobacz szczegóły
Życzenia świąteczne Zobacz szczegóły
Cykl pokazów kulinarnych z kuchni molekularnej Na przełomie stycznia i lutego w Poznaniu, Kołobrzegu oraz okolicach Gorzowa Wielkopolskiego odbył się cykl pokazów kulinarnych z wykorzystaniem produktów kuchni molekularnej...NZobacz szczegóły
Życzenia świąteczne Zobacz szczegóły
Podwójny brąz dla Polskiej Reprezentacji Juniorów w Kulinarnym Pucharze Świata W dniach 22-26 listopada 2014 r. w Luksemburgu odbył się Kulinarny Puchar Świata (Villeroy & Boch Culinary World Cup) – Expogast 2014. W konkursie wzięły udział...WZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij