Aktualności

Podwójny brąz dla Polskiej Reprezentacji Juniorów w Kulinarnym Pucharze Świata W dniach 22-26 listopada 2014 r. w Luksemburgu odbył się Kulinarny Puchar Świata (Villeroy & Boch Culinary World Cup) – Expogast 2014. W konkursie wzięły udział...WZobacz szczegóły
Nowoczesna kuchnia skandynawska w wykonaniu Kristoffera Basznianina 16 i 17 września w Akademii Kulinarnej w Warszawie odbyły się pokazy kulinarne „Skandynawia. Ewolucja kuchni regionalnej w nowoczesną kuchnię nowo nordycką”. Pokazy...1Zobacz szczegóły
Kuchnia nowo nordycka w wykonaniu Kristoffera Basznianina Na przełomie czerwca i lipca w Akademii Kulinarnej we Wrocławiu i Krakowie odbył się cykl pokazów kulinarnych, których tematem przewodnim była kuchnia nowo nordycka, jej...NZobacz szczegóły
Sukces Farutex BBQ Team w Mistrzostwach Europy i Polski BBQ 21 czerwca, w Dolinie Charlotty koło Słupska odbyły się Mistrzostwa Europy i Polski BBQ - European BBQ Championship 2014. W tym prestiżowym konkursie udział wzięły 24 drużyny z...2Zobacz szczegóły
Akademia Food&Wine - Sushi Kolejna odsłona Akademii Food & Wine odbyła się w szczecińskim Klubie 6WIN. Tematem spotkania było wino i sushi. Spotkanie poprowadził nasz znakomity Sommelier - Kacper...KZobacz szczegóły
Pokaz kulinarny w Hotelu Mera Spa w Sopocie 12 marca w Hotelu Morena Spa w Sopocie odbył się pokaz kulinarny, który został przeprowadzony przez naszych Doradców Kulinarnych Artura Musztyfagę, Krzysztofa Marciniaka oraz...1Zobacz szczegóły
Sukces Polish BBQ Kings na Mistrzostwach Świata w Grillowaniu 2013 W dniach 25-26 października w Lynchburgu w USA, przy głównej warzelni Jacka Danielsa, odbył  sie 25 World Championship Invitational Barbecue. W tym roku, w związku z...WZobacz szczegóły
Dni Karpia w Dolinie Baryczy Już po raz ósmy miłośnicy Doliny Baryczy i karpia milickiego mieli okazję wziąć udział w wyjątkowej imprezie – Dniach Karpia. To właśnie w tym regionie gospodarka rybacka...JZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij