Aktualności

Pokaz kulinarny „Słodko-słony Debic w interpretacji Pawła Oszczyka” W dniu 25 czerwca w Akademii Kulinarnej w Krakowie odbył się pokaz kulinarny zatytułowany „Słodko-słony Debic” w wykonaniu Pawła Oszczyka, Szefa Kuchni restauracji...WZobacz szczegóły
Nowi Partnerzy Akademii Kulinarnej Z przyjemnością informujemy, że do grona Partnerów naszej Akademii Kulinarnej dołączyły w ostatnich miesiącach firmy Eurial oraz Prymat. Eurial Polska Sp. z o.o. to filia...ZZobacz szczegóły
Życzenia świąteczne Zobacz szczegóły
Cykl pokazów kulinarnych z kuchni molekularnej Na przełomie stycznia i lutego w Poznaniu, Kołobrzegu oraz okolicach Gorzowa Wielkopolskiego odbył się cykl pokazów kulinarnych z wykorzystaniem produktów kuchni molekularnej...NZobacz szczegóły
Życzenia świąteczne Zobacz szczegóły
Podwójny brąz dla Polskiej Reprezentacji Juniorów w Kulinarnym Pucharze Świata W dniach 22-26 listopada 2014 r. w Luksemburgu odbył się Kulinarny Puchar Świata (Villeroy & Boch Culinary World Cup) – Expogast 2014. W konkursie wzięły udział...WZobacz szczegóły
Nowoczesna kuchnia skandynawska w wykonaniu Kristoffera Basznianina 16 i 17 września w Akademii Kulinarnej w Warszawie odbyły się pokazy kulinarne „Skandynawia. Ewolucja kuchni regionalnej w nowoczesną kuchnię nowo nordycką”. Pokazy...1Zobacz szczegóły
Kuchnia nowo nordycka w wykonaniu Kristoffera Basznianina Na przełomie czerwca i lipca w Akademii Kulinarnej we Wrocławiu i Krakowie odbył się cykl pokazów kulinarnych, których tematem przewodnim była kuchnia nowo nordycka, jej...NZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij