Aktualności

Dziczyzna z bliska, czyli pokaz Artura Szwackiego W piątek 13 października w Akademii Kulinarnej w Warszawie odbył się pokaz kulinarny Artura Szwackiego. W kuchni królowała dziczyzna – mięso z dzika, sarny i jelenia...WZobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Lublinie 27 września w Hotelu In Between  pod Lublinem odbyło się pierwsze z dwóch jesiennych spotkań z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział...2Zobacz szczegóły
Mistrzostwa Polski w skokach przez przeszkody – Jakubowice 2017 17 września Szefowie Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex wybrali się do Jakubowic, by przygotować specjalne menu dla gości Mistrzostw Polski w skokach przez przeszkody....1Zobacz szczegóły
Dni Otwarte oddziału Lublin Dni Otwarte nowej lokalizacji oddziału Bidfood Farutex w Lublinie za nami! 23 i 24 sierpnia siedzibę przy ul. Droga Męczenników Majdanka odwiedziło prawie 100 osób. Wszyscy...DZobacz szczegóły
Pokaz deserów restauracyjnych z Barbara Luijckx 29 i 30 czerwca w Akademii Kulinarnej w Warszawie odbyły się specjalne pokazy restauracyjnych deserów. Michał Świerad, technolog-doradca z firmy Barbara Luijckx ,...2Zobacz szczegóły
Pokazy barmańskie Wojciecha Urbańskiego w Warszawie i Łodzi 8 i 9 czerwca w Akademii Kulinarnej w Warszawie i Łodzi odbyły się pokazy barmańskie, które poprowadził Wojciech Urbański. Nasz gość specjalny jest najbardziej utytułowanym...8Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Warszawie 1 czerwca w Hotelu Radisson Blu Centrum  w Warszawie odbyło się czwarte spotkanie z wiosennej edycji cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział...1Zobacz szczegóły
V Konkurs Gastronomiczny w Gorzowie Wielkopolskim 7 czerwca w Zespole Szkół Gastronomicznych im. Febronii Gajewskiej-Karamać w Gorzowie Wielkopolskim odbył się V Konkurs Gastronomiczny w ramach Festiwalu Lubuskich...7Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij