Aktualności

Warsztaty barmańskie z 1883 Maison Routin 26 i 27 marca w Akademii Kulinarnej Farutex w Krakowie odbyły się warsztaty z zakresu miksologii i wykorzystania syropów 1883 Maison Routin z Agnieszką Cieślar, złotą...2Zobacz szczegóły
Dni otwarte Akademii Kulinarnej w Krakowie W dniach 5-7 marca odbyły się dni otwarte krakowskiej Akademii Kulinarnej Farutex w nowej lokalizacji przy ul. Zabłocie 35. Goście mieli okazję zapoznać się z miejscem, w...WZobacz szczegóły
Spotkanie kulinarne w Częstochowie 27 lutego w Częstochowie odbył się specjalny pokaz dla blisko 50 klientów z regionu częstochowskiego. Przemysław Szałczyński, Szef Kuchni łódzkiej Akademii Kulinarnej Farutex,...2Zobacz szczegóły
Pokazy barmańsko-baristyczne 1883 Maison Routin w Łodzi 29 i 30 stycznia w Akademii Kulinarnej Farutex w Łodzi odbyły się dwa pokazy pod hasłem „Szerokie zastosowanie syropów 1883 Maison Routin w miksologii. Przewodnikami po...2Zobacz szczegóły
Dolnośląscy Szefowie Kuchni od Kuchni, pokaz Katarzyny Daniłowicz i Bogumiła Mroczko 21 i 22 listopada w Akademii Kulinarnej we Wrocławiu odbyła się czwarta odsłona pokazów kulinarnych z cyklu „Dolnośląscy Szefowie Kuchni od Kuchni”.  Swoje...2Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Katowicach 15 listopada w Vienna House Easy  w Katowicach odbyło się szóste i ostatnie w tym roku spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział...1Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Zielonej Górze 18 października w Grape Town Hotel   w Zielonej Górze odbyło się piąte w tym roku spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział ponad...1Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Gorzowie Wielkopolskim 17 października w Hotelu Fado  w Gorzowie Wielkopolskim odbyło się czwarte w tym roku spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział...1Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij