Aktualności

Pokazy barmańskie Wojciecha Urbańskiego w Warszawie i Łodzi 8 i 9 czerwca w Akademii Kulinarnej w Warszawie i Łodzi odbyły się pokazy barmańskie, które poprowadził Wojciech Urbański. Nasz gość specjalny jest najbardziej utytułowanym...8Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Warszawie 1 czerwca w Hotelu Radisson Blu Centrum  w Warszawie odbyło się czwarte spotkanie z wiosennej edycji cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział...1Zobacz szczegóły
V Konkurs Gastronomiczny w Gorzowie Wielkopolskim 7 czerwca w Zespole Szkół Gastronomicznych im. Febronii Gajewskiej-Karamać w Gorzowie Wielkopolskim odbył się V Konkurs Gastronomiczny w ramach Festiwalu Lubuskich...7Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Szczecinie 24 maja w Hotelu Park w Szczecinie odbyło się trzecie spotkanie z wiosennej edycji cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział 40 Szefów Kuchni...2Zobacz szczegóły
Ryby i owoce morza – klasyka nie musi być nudna! Ryby i owoce morza - klasyka nie musi być nudna! Pod takim hasłem 9 maja odbył się pokaz kulinarny w Akademii Kulinarnej w Warszawie. Bohaterem wydarzenia był Artur Szwacki,...RZobacz szczegóły
Wiosenne Inspiracje w Zielonej Górze Wiosna może zainspirować! Wie o tym Arkadiusz Korzeń, Szef Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex, który 26 i 27 kwietnia dał pokaz kulinarny z firmą Ulm-Neu-Ulm w  Studiu...WZobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Gdyni 12 kwietnia w  Hotelu Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront  odbyło się drugie spotkanie z wiosennej edycji cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu...1Zobacz szczegóły
VIII Giełda Gastronomiczna - Kołobrzeg 2017 Na przełomie marca i kwietnia Szefowie Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex wybrali się do Kołobrzegu - właśnie w tym nadmorskim mieście odbywała się wówczas ósma edycja... Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij