Aktualności

Nowe oblicze Akademii Kulinarnej w Warszawie Z początkiem marca swoje działanie wznowiła Akademia Kulinarna Farutex w Warszawie. Nasze stołeczne studio kulinarne przeszło wizerunkowy lifting. Akademia Kulinarna...ZZobacz szczegóły
Szkolenie z nowoczesnych technik kulinarnych w firmie Guzmàn 7 lutego  Mateusz Reszczyk  i  Piotr Papież , Szefowie Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex, wybrali się do Barcelony, by złożyć wizytę w firmie ...7Zobacz szczegóły
Autentyczna kuchnia włoska Roberto Grandi 22 i 23 listopada w Akademii Kulinarnej Farutex w Łodzi odbyły się pokazy autentycznej kuchni włoskiej w wykonaniu Roberto Grandi. Szef kuchni przyleciał do Polski prosto z...2Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne 2017 zakończone! 10 - tyle kolacji degustacyjnych pt. "Inspiracje Kulinarne" zorganizowała firma Bidfood Farutex. Jubileuszowa edycja odbyła się w Białymstoku i była ostatnią w 2017 roku....1Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Białymstoku 4 października w Hotelu Esperanto  w Białymstoku odbyło się drugie jesienne spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział ponad 30...4Zobacz szczegóły
Dziczyzna z bliska, czyli pokaz Artura Szwackiego W piątek 13 października w Akademii Kulinarnej w Warszawie odbył się pokaz kulinarny Artura Szwackiego. W kuchni królowała dziczyzna – mięso z dzika, sarny i jelenia...WZobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Lublinie 27 września w Hotelu In Between  pod Lublinem odbyło się pierwsze z dwóch jesiennych spotkań z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział...2Zobacz szczegóły
Mistrzostwa Polski w skokach przez przeszkody – Jakubowice 2017 17 września Szefowie Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex wybrali się do Jakubowic, by przygotować specjalne menu dla gości Mistrzostw Polski w skokach przez przeszkody....1Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij