Aktualności

Inspiracje Kulinarne w Szczecinie 24 maja w Hotelu Park w Szczecinie odbyło się trzecie spotkanie z wiosennej edycji cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział 40 Szefów Kuchni...2Zobacz szczegóły
Ryby i owoce morza – klasyka nie musi być nudna! Ryby i owoce morza - klasyka nie musi być nudna! Pod takim hasłem 9 maja odbył się pokaz kulinarny w Akademii Kulinarnej w Warszawie. Bohaterem wydarzenia był Artur Szwacki,...RZobacz szczegóły
Wiosenne Inspiracje w Zielonej Górze Wiosna może zainspirować! Wie o tym Arkadiusz Korzeń, Szef Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex, który 26 i 27 kwietnia dał pokaz kulinarny z firmą Ulm-Neu-Ulm w  Studiu...WZobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Gdyni 12 kwietnia w  Hotelu Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront  odbyło się drugie spotkanie z wiosennej edycji cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu...1Zobacz szczegóły
VIII Giełda Gastronomiczna - Kołobrzeg 2017 Na przełomie marca i kwietnia Szefowie Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex wybrali się do Kołobrzegu - właśnie w tym nadmorskim mieście odbywała się wówczas ósma edycja... Zobacz szczegóły
Targi EuroGastro 2017 Inspirowanie, promowanie innowacyjności, profesjonalizm – te idee, które przyświecają Akademii Kulinarnej od jej początków, zaowocowały wzorcową współpracą podczas Targów...IZobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Toruniu 22 marca w Hotelu Copernicus w Toruniu odbyło się pierwsze spotkanie z wiosennej edycji cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział 40 Szefów Kuchni...2Zobacz szczegóły
Dolnośląscy Szefowie Kuchni od Kuchni, czyli pokaz Marcina Bielca 14-15 marca w Akademii Kulinarnej we Wrocławiu odbyła się pierwsza odsłona pokazów kulinarnych z cyklu „Dolnośląscy Szefowie Kuchni od Kuchni”. Wydarzenie otworzył...1Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij