Aktualności

Dni Otwarte oddziału Lublin Dni Otwarte nowej lokalizacji oddziału Bidfood Farutex w Lublinie za nami! 23 i 24 sierpnia siedzibę przy ul. Droga Męczenników Majdanka odwiedziło prawie 100 osób. Wszyscy...DZobacz szczegóły
Pokaz deserów restauracyjnych z Barbara Luijckx 29 i 30 czerwca w Akademii Kulinarnej w Warszawie odbyły się specjalne pokazy restauracyjnych deserów. Michał Świerad, technolog-doradca z firmy Barbara Luijckx ,...2Zobacz szczegóły
Pokazy barmańskie Wojciecha Urbańskiego w Warszawie i Łodzi 8 i 9 czerwca w Akademii Kulinarnej w Warszawie i Łodzi odbyły się pokazy barmańskie, które poprowadził Wojciech Urbański. Nasz gość specjalny jest najbardziej utytułowanym...8Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Warszawie 1 czerwca w Hotelu Radisson Blu Centrum  w Warszawie odbyło się czwarte spotkanie z wiosennej edycji cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział...1Zobacz szczegóły
V Konkurs Gastronomiczny w Gorzowie Wielkopolskim 7 czerwca w Zespole Szkół Gastronomicznych im. Febronii Gajewskiej-Karamać w Gorzowie Wielkopolskim odbył się V Konkurs Gastronomiczny w ramach Festiwalu Lubuskich...7Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Szczecinie 24 maja w Hotelu Park w Szczecinie odbyło się trzecie spotkanie z wiosennej edycji cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział 40 Szefów Kuchni...2Zobacz szczegóły
Ryby i owoce morza – klasyka nie musi być nudna! Ryby i owoce morza - klasyka nie musi być nudna! Pod takim hasłem 9 maja odbył się pokaz kulinarny w Akademii Kulinarnej w Warszawie. Bohaterem wydarzenia był Artur Szwacki,...RZobacz szczegóły
Wiosenne Inspiracje w Zielonej Górze Wiosna może zainspirować! Wie o tym Arkadiusz Korzeń, Szef Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex, który 26 i 27 kwietnia dał pokaz kulinarny z firmą Ulm-Neu-Ulm w  Studiu...WZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij