Aktualności

Degustacja win i kolacja Szefów Kuchni w Siedlisku Morena Weekend 3-4 marca był wyjątkowy dla gości ośrodka Siedlisko Morena nad jeziorem Ułówki w Warmińsko-Mazurskiem. W piątek odbyła się degustacja 10 win wyselekcjonowanych przez...WZobacz szczegóły
Smaki z kraju kwitnącej wiśni W piątek 24 lutego w Akademii Kulinarnej Farutex w Warszawie odbył się pokaz kuchni japońskiej i dobranego do niej wina. Marek Popławski z  Buri Sushi zaprezentował...WZobacz szczegóły
Pokaz barmański Wojciecha Urbańskiego w Krakowie 10 lutego w Akademii Kulinarnej w Krakowie odbył się pokaz barmański, który poprowadził Wojciech Urbański. Nasz gość specjalny jest najbardziej utytułowanym barmanem w historii...1Zobacz szczegóły
Czekoladowe inspiracje od Barbara Luijckx 9 lutego Szefowie Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex odwiedzili siedzibę firmy Barbara Luijckx w Inowrocławiu. Barbara Luijckx to producent najwyższej jakości dekoracji...9Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne we Wrocławiu 23 listopada w podwrocławskim  Zamku Topacz  odbyło się czwarte spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział ponad 35 Szefów...2Zobacz szczegóły
Pokaz barmański Wojciecha Urbańskiego we Wrocławiu 30 listopada w Akademii Kulinarnej we Wrocławiu odbył się pokaz barmański, który poprowadził Wojciech Urbański. Nasz gość specjalny jest najbardziej utytułowanym barmanem w...3Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Poznaniu 9 listopada w IBB Andersia Hotel odbyło się trzecie spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne” zorganizowane przez naszą firmę. W wydarzeniu udział wzięło...9Zobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Łodzi 5 października w Hotelu  andel's by Vienna House Lodz  odbyło się drugie spotkanie z cyklu „Inspiracje Kulinarne” zorganizowane przez naszą firmę. W...5Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij