Aktualności

Inspiracje Kulinarne w Gdyni 12 kwietnia w  Hotelu Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront  odbyło się drugie spotkanie z wiosennej edycji cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu...1Zobacz szczegóły
VIII Giełda Gastronomiczna - Kołobrzeg 2017 Na przełomie marca i kwietnia Szefowie Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex wybrali się do Kołobrzegu - właśnie w tym nadmorskim mieście odbywała się wówczas ósma edycja... Zobacz szczegóły
Targi EuroGastro 2017 Inspirowanie, promowanie innowacyjności, profesjonalizm – te idee, które przyświecają Akademii Kulinarnej od jej początków, zaowocowały wzorcową współpracą podczas Targów...IZobacz szczegóły
Inspiracje Kulinarne w Toruniu 22 marca w Hotelu Copernicus w Toruniu odbyło się pierwsze spotkanie z wiosennej edycji cyklu „Inspiracje Kulinarne”. W wydarzeniu wzięło udział 40 Szefów Kuchni...2Zobacz szczegóły
Dolnośląscy Szefowie Kuchni od Kuchni, czyli pokaz Marcina Bielca 14-15 marca w Akademii Kulinarnej we Wrocławiu odbyła się pierwsza odsłona pokazów kulinarnych z cyklu „Dolnośląscy Szefowie Kuchni od Kuchni”. Wydarzenie otworzył...1Zobacz szczegóły
Degustacja win i kolacja Szefów Kuchni w Siedlisku Morena Weekend 3-4 marca był wyjątkowy dla gości ośrodka Siedlisko Morena nad jeziorem Ułówki w Warmińsko-Mazurskiem. W piątek odbyła się degustacja 10 win wyselekcjonowanych przez...WZobacz szczegóły
Smaki z kraju kwitnącej wiśni W piątek 24 lutego w Akademii Kulinarnej Farutex w Warszawie odbył się pokaz kuchni japońskiej i dobranego do niej wina. Marek Popławski z  Buri Sushi zaprezentował...WZobacz szczegóły
Pokaz barmański Wojciecha Urbańskiego w Krakowie 10 lutego w Akademii Kulinarnej w Krakowie odbył się pokaz barmański, który poprowadził Wojciech Urbański. Nasz gość specjalny jest najbardziej utytułowanym barmanem w historii...1Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij