Nasi Szefowie Kuchni

16+
lat doświadczenia w gastronomii

Armin Koblak

W 10 minut...

Przygotowałby kawałek... wołowiny. Atrykot czy polędwicę, do tego sos béarnaise i grillowane warzywa. 

Ulubiona potrawa...

Zupy! Chłodnik z botwiny w ciepłe dni, ogórkowa i barszcz ukraiński w zimne.

Ulubiony deser...

Sernik.

Kulinarny guru...

Podziwia i ceni wielu kucharzy, najbardziej lubi styl Karola Okrasy. Babcia w niektórych kwestiach też jest mistrzynią!

Kulinarne inspiracje

Inspiracje czerpie z podróży, w głowie mnożą mu się pomysły na nowe dania. Lubi wracać wspomnieniami do dań przyrządzanych w rodzinnym domu, które dziś z zapałem unowocześnia. Śledzi też najnowsze trendy w gastronomii - w internecie czy branżowej prasie. 

Największe osiągnięcia zawodowe
  • staż w gwiazdkowej restauracji KOKA w Göteborgu 

     

Szukasz inspiracji?

Tajemnice kulinarne stoją przed Tobą otworem! Sprawdź przepisy na wyśmienite dania, opracowane przez Profesjonalistów. Ponad 30 przepisów na dania główne, desery, przekąski, sałatki i zupy!

Zobacz szczegóły

Armin poleca

Zielony ogórek z tofu marynowanym w pomarańczy • Sok pomarańczowy 500 ml • Imbir 1 mały kawałek • Papryczka chili 1/2 szt. • Sos Mirin 100 ml • Tofu 1 kostka • Ogórek 1 szt. • Czarnuszka...&Zobacz szczegóły
Wędzony śledź ze sferyfikowaną kwaśną śmietaną i czerwoną cebulą Olej koperkowy: • Koper 200 g • Olej rzepakowy 200 ml • Stożkowy filtr do kawy 1 szt. Sferyfikowana śmietana: • Algin 2,5 g • Woda demineralizowana...OZobacz szczegóły
Hiszpańska zupa rybna z pomidorami i owocami morza Zupa: • Marchew mała 1 szt. • Seler naciowy 1 szt. • Czosnek 2 ząbki • Pietruszka mała 1 szt. • Papryczka chili mała 1 szt. • Cebula mała 1 szt....ZZobacz szczegóły
Crème brûlée • Crème brûlée Debic 1 l • Cukier biały 100 g • Figa świeża 3 szt. • Miechunka 9 szt. • Kwiaty jadalne – do dekoracji &Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij