O Akademii

Łódź

Farutex Sp. z o.o.
ul. Niciarniana 49 d
92-320 Łódź

Akademia Kulinarna
Łódź

Akademia Kulinarna w Łodzi została otwarta w marcu 2016 roku. Lokalizacja nie jest wcale przypadkowa - centralne położenie miasta na mapie Polski umożliwia szybkie dotarcie do studia. Studio, które mieści się na terenie lokalnego oddziału, zostało dokładnie zaprojektowane. Łączy bowiem kilka funkcji: wykorzystanie pod kątem prezentacji, warsztatów kulinarnych czy sommelierskich, spotkań oraz szkoleń w większym gronie. Widownia Akademii pomieści niespełna 40 osób.

W łódzkiej Akademii Kulinarnej odbyło się kilanaście ogólnopolskich pokazów z zagraniczymi szefami kuchni, m.in. z Natalie Jewell czy Roberto Grandi. Na co dzień studio prowadzi Przemysław Szałczyński, nasz Szef Kuchni, który gotuje i doradza klientom z łódzkiego oddziału oraz okolic.

A
Zobacz inne akademie
39
Miejsca siedzące
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij