Szarpana kaczka:
• Udko z kaczki 1 szt.
• Olej – do konfitowania
• Tymianek 1 gałązka
• Czosnek 3 ząbki
• Rozmaryn 1 gałązka
• Kora cynamonu 1 szt.
• Anyż gwiazdkowy 1 szt.
• Sól, pieprz – do smaku
• Sos teriyaki 60 ml
• Pomidorki cherry 60 g
• Kolendra świeża – do smaku
Konfitura z czerwonej cebuli:
• Czerwona cebula 1 szt.
• Brązowy cukier 1 łyżka
• Wino czerwone 50 ml
• Powidła śliwkowe 1 łyżka
• Mięta świeża 10 listków
• Sól, pieprz – do smaku
Chutney pomarańczowo-pomidorowo-imbirowy:
• Imbir świeży 40 g
• Pomarańcza 1 szt.
• Pomidory pelati 100 g
• Sól, pieprz – do smaku
• Sos tabasco – do smaku
Pozostałe składniki:
• Bułka z sezamem 1 szt.
• Pomidor świeży 3 plastry
• Ogórek kanapkowy 3 plastry
• Sałata rzymska baby 4 liście
• Frytki z batata 100 g
• Kąski serowe cheddar 3 szt.