Dania główne

Gnocchi w stylu południowoamerykańskim Gnocchi wegańskie: • Ziemniaki Maris Piper 1 kg • Skrobia kukurydziana 300 g • Olej kokosowy 30 g • Drożdże w proszku 2 g • Gałka muszkatołowa...GZobacz szczegóły
Makaron pappardelle z szafranem, kremem z migdałów i wędzonego bakłażana Szafranowe pappardelle: • Woda mineralna 300 ml • Szafran 1,5 g • Kappa 1,7 g Wędzony bakłażan: • Bakłażan 2 szt. • Sól i pieprz – do...SZobacz szczegóły
Konfitowane udko z kaczki z czerwoną kapustą, kluskami śląskimi, karmelizowaną gruszką baby Konfitowane udko z kaczki: • Udko z kaczki 1 szt. • Olej – do konfitowania • Tymianek 1 gałązka • Czosnek 3 ząbki • Rozmaryn 1 gałązka •...KZobacz szczegóły
Udko z kaczki faszerowane pistacjami, purée z dyni i rokitnika, fioletowy ziemniak Udko z kaczki: • Kaczka udko 1 szt. • Sól, pieprz – do smaku • Majeranek 10 g • Czosnek 1 ząbek • Pistacje 20 g Purée z dyni i...UZobacz szczegóły
Pierś z kaczki supreme z pomarańczową polentą i sosem agrestowo-morelowym Pierś z kaczki: • Pierś z kaczki supreme 1 szt. • Majeranek – do przyprawienia • Sól, pieprz – do przyprawienia • Czosnek 1 ząbek Polenta:...PZobacz szczegóły
Pyzy z pieczoną kaczką, okrasą i kwaśną śmietaną • Kaczka cała 1 szt. (ok. 1 kg) • Sól – do posypania • Majeranek 1 g • Czosnek 4 ząbki • Porto 100 ml • Ziemniaki 1 kg • Mąka 300 g...&Zobacz szczegóły
Pierś z perliczki sauté z ravioli faszerowanym mięsem z udka perliczki Pierś z perliczki: • Pierś z perliczki oczyszczona 6 szt. • Olej 75 ml  • Masło zimne 120 g • Tymianek 5 gałązek • Czosnek 1...PZobacz szczegóły
Grillowany filet z okonia morskiego Okoń morski Okoń morski 1 kg Płatki soli Zielone szparagi Zielone szparagi pęczek Masło 100 g Sól, pieprz, cukier, sok z cytryny do przyprawienia... Zobacz szczegóły
Pasta z ricottą i zielonymi warzywami Makaron Conchiglie 300 g Ricotta 150 g Groszek 200 g Szparagi zielone 200 g Śmietana 18% YES CHEF 150 ml Czosnek 2 ząbki Masło tradycyjne DEBIC 80 g... Zobacz szczegóły
Burger z szarpaną wołowiną Łopatka wołowa 1 kg Ciabatta INTER EUROPOL 4 szt. Cebula biała 2 szt. Czosnek 3 ząbki Kolendra świeża Syrop klonowy 100 ml Przecier pomidorowy 500 ml Sos... Zobacz szczegóły
Turbot z ziołową kruszonką Ryba: turbot patroszony świeży woda 1 l sól 80 g brązowy cukier 20 g  Ziołowa kruszonka: bułka tarta 150 g masło tradycyjne 100 g pietruszka 30 g... Zobacz szczegóły
Wołowina z rozmarynem, placuszkami i białą kapustą Mięso: · Polędwica wołowa 700 g · Oliwa z oliwek extra virgin 60 ml · Sól morska 20 g · Rozmaryn świeży, gałązka Sos cebulowy: · Czerwona...MZobacz szczegóły
Risotto z gruszkami i masłem rozmarynowym Bulion: · Gruszki Williams 400 g · Włoszczyzna (marchew, biała cebula, seler naciowy) 150 g · Woda 2 l Risotto: · Ryż do risotto Vialone...BZobacz szczegóły
Schab jagnięcy na purée z pietruszki Schab jagnięcy 700 g Oliwa cytrynowa OLLIO 50 ml Masło klarowane YES CHEF 100 g Masło tradycyjne DEBIC 150 g Tymianek pęczek Ziemniaki FARM FRITES... Zobacz szczegóły
Fusilli z kremem parmezanowym i soloną ricottą Krem parmezanowy: Pieczarki świeże 100 g Por 100 g Szalotka 100 g Bulion warzywny 300 ml Śmietanka 27% 400 ml Masło 60 g Ser Parmigiano Regiano 100 g...KZobacz szczegóły
Pizza Gourmet Ciasto: Mąka jasna typ 00 Ischia* 500 g Drożdże suche (zaczyn)* 30 g Drożdże świeże 15 g Woda ok. 350 ml Sól 12 g Sos: Pomidory świeże 100 g Sól 3 g...CZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij