Dania główne

Boczek z dzika confit Boczek z dzika 2 kg • Tymianek 2 gałązki • Sól, pieprz – do smaku • Marchew 400 g • Cebula 400 g • Smalec gęsi 2 l • Czerwona kapusta mała 1...BZobacz szczegóły
Udziec z sarny z kapustą, marchwią mini i cebulą Sarna: • Sarna udziec bez kości 2 kg • Woda 1 l • Sól 30 g • Ziele angielskie 10 szt. • Liść laurowy 6 szt. • Pieprz ziarno 10 szt. •...SZobacz szczegóły
Dorsz na soczewicy z mizerią • Dorsz 1,1 kg • Chleb tostowy ½ szt. • Estragon 1 doniczka • Tymianek 1 doniczka • Koperek 1 doniczka • Soczewica czarna 500 g •...&Zobacz szczegóły
Karkówka wieprzowa presa cebo • Karczek wieprzowy presa cebo 1,5 kg • Masło 200 g • Czosnek 1 główka • Topinambur 1 kg • Mleko 500 ml • Jarmuż 200 g • Olej 500 ml •...&Zobacz szczegóły
Łosoś na purée z groszku • Łosoś 1,5 kg • Groszek zielony mrożony 1 kg • Limonka 2 szt. • Szparagi białe 5 szt. • Szparagi zielone 5 szt. • Rzodkiewka 3 szt. • Oliwa...&Zobacz szczegóły
Karczek sous-vide z kaszą pęczak • Karczek sous-vide 1,8 kg • Sos hiszpański 1 kg • Sól, pieprz – do smaku • Masło 150 g • Cebula 200 g • Kasza pęczak 800 g • Wino...&Zobacz szczegóły
Pieczone udka z kurczaka po grecku z warzywami • Udo kurczaka kukurydzianego 10 szt. • Przyprawa grillowa lub mięs – do smaku • Curry – do smaku • Rozmaryn świeży kilka gałązek • Papryka...&Zobacz szczegóły
Pieczona karkówka z warzywami i ragout z grzybów z dodatkiem placków ziemniaczanych Karkówka: • Karkówka 2 kg • Papryka ostra mielona Horeca Aroma – do smaku • Przyprawa grillowa lub mięs Horeca Aroma – do smaku • Sól w płatkach...KZobacz szczegóły
Makaron chitarra z owocami morza, szpinakiem baby i białym winem • Makaron spaghetti alla chitarra (mrożony) 800 g • Oliwa pomace 50 ml • Cebula 100 g • Czosnek 6 ząbków • Papryka chilli 2 szt. • Wino białe...&Zobacz szczegóły
Pierś gęsi na purée buraczanym z brokułem Gęś: • Pierś gęsi 1,5 kg • Czosnek 30 g • Imbir 50 g • Tymianek świeży 30 g • Cynamon laska 2 szt. • Olej Yes Chef 700 ml Purée z...GZobacz szczegóły
Stek T-Bone z jelenia Jeleń stek T-Bone: • Jeleń stek T-Bone 10 szt. • Czosnek 10 ząbków • Rozmaryn 50 g • Podgrzybek suszony 20 g • Liść laurowy 6 szt. • Ziele...JZobacz szczegóły
Strojnik na purée z pasternaku z karmelizowanym burakiem Strojnik • Strojnik polędwica 1,5 kg • Imbir świeży 100 g • Trawa cytrynowa 50 g • Tymianek świeży 20 g • Czosnek świeży 20 g • Olej 600 ml •...SZobacz szczegóły
Makaron lasagne z grzybami • Mieszane grzyby z lasu Forrest 1 kg • Czosnek 10 ząbków • Cebula 2 szt • Olej – do smażenia • Białe wino 200 ml • Demi-glace mięsny lub...&Zobacz szczegóły
Łopatka z dzika z kaszą jaglaną Sos: • Masło 60 g • Szalotka 4 szt. • Czosnek 6 ząbków • Wino czerwone 300 ml • Sos hiszpański 2 l • Podgrzybek suszony 40 g • Tymianek...SZobacz szczegóły
Pulpeciki z sarny z gnocchi i dynią Pulpeciki z sarny: • Gulasz z sarny 1,5 kg • Cebula 300 g • Czosnek 2 ząbki • Olej uniwersalny Yes Chef 40 ml • Bułka pszenna 150 g • Jaja 2 szt....PZobacz szczegóły
Szarpana łopatka z jelenia w kapuście z kaszą gryczaną Łopatka z jelenia w kapuście: • Łopatka z jelenia 1,5 kg • Rozmaryn 100 g • Czosnek 50 g • Marchew 200 g • Cebula 150 g • Pietruszka korzeń 200 g...Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij