Dania główne

Tomahawk z sosem demi-glace, purée ziemniaczanym i kolorowymi marchewkami • Stek tomahawk 5 szt. • Olej 200 ml • Sól, pieprz – do smaku • Masło 250 g • Rozmaryn 50 g Purée ziemniaczane: • Ziemniaki 1 kg...&Zobacz szczegóły
Tatar z krzyżowej wołowej z majonezem szczypiorkowym i jajem przepiórczym • Krzyżowa wołowa 1 kg • Szalotka 200 g • Szczypiorek drobny 100 g • Olej dyniowy 50 ml • Sól, pieprz, cukier, ocet Xérès – do...&Zobacz szczegóły
Polędwica z dorsza z żelem cytrynowym i tabbouleh z kiszoną cytryną Dorsz: • Dorsz atlantycki 4-5 kg 1 szt. • Masło 300 g • Sól, cukier brązowy – do smaku Sos rybny: • Seler naciowy 200 g • Fenkuł 100 g •...DZobacz szczegóły
Poke bowl z grzybami i awokado • Fasola edamame 500 g • Broccoletti 10 szt. • Cebula czerwona piklowana 200 g • Grzyby shiitake piklowane 300 g • Grzyby shimeji piklowane 200 g...&Zobacz szczegóły
Makaron ze słodkich ziemniaków z sosem satay i marynowaną wołowiną • Makaron ze słodkich ziemniaków 1,2 kg • Mleczko kokosowe 400 ml • Masło orzechowe 130 g • Sos teriyaki 100 ml • Cukier brązowy 20 g • Sos...&Zobacz szczegóły
Grasica cielęca z makaronem lunette z truflami • Grasica cielęca 1 kg • Bulion warzywny 3 l • Masło 250 g • Mąka pszenna 100 g • Sól, pieprz – do smaku • Lunette z truflami – według...&Zobacz szczegóły
Sos z kurczakiem na bazie mascarpone • Pierś kurczaka 500 g • Sól, pieprz – do smaku • Cebula 150 g • Czosnek 50 g • Olej 60 ml • Pieczarki 200 g • Mascarpone 200 g •...&Zobacz szczegóły
Sos aglio e olio • Natka pietruszki 80 g • Czosnek 1 główka • Papryczka chilli świeża 1 szt. • Sól – do smaku • Oliwa 100 ml • Grana Padano 100 g &Zobacz szczegóły
Makaron tagliatelle z tuńczykiem i cukinią • Makaron tagliatelle 400 g • Tuńczyk stek 400 g • Oliwa cytrynowa 3 łyżki • Sól, pieprz – do smaku • Oliwa bazyliowa 6 łyżek • Masło 2...&Zobacz szczegóły
Tortellini z mięsem w sosie z przecieranych pomidorów z kaparami • Tortellini z mięsem 1 kg • Oliwa chilli 3 łyżeczki • Masło 2 łyżki • Szalotka 2 szt. • Szynka dojrzewająca 3 plastry • Passata 500 g •...&Zobacz szczegóły
Gnocchi w sosie truflowym i orzeszkami piniowymi • Gnocchi 600 g • Masło 2 łyżki • Oliwa 4 łyżki • Szalotka 1 szt. • Krem truflowy 2-3 łyżki • Śmietanka 20% 300 ml • Sól, pieprz – do...&Zobacz szczegóły
Trofie z szynką dojrzewającą i suszonymi pomidorami w pesto bazyliowym • Masło 2 łyżki • Szalotka 1 szt. • Makaron trofie 500 g • Szynka dojrzewająca 3 plastry • Pomidory suszone 4 szt. • Śmietanka 20% 300 ml •...&Zobacz szczegóły
Risotto szafranowe z grzybami leśnymi i serem Pecorino Romano • Oliwa 25 ml • Szalotka 1 szt. • Czosnek w płatkach 1 łyżeczka • Grzyby leśne miks 200 g • Ryż arborio 300 g • Bulion drobiowy 2 l • Szafran...&Zobacz szczegóły
Ravioli z krabem w sosie pomidorowym z oliwkami • Żółtka 3 szt. • Mąka 150 g • Oliwa extra 30 ml • Mięso z kraba 150 g • Ricotta 100 g • Szczypiorek 1 pęczek • Sól, pieprz – do smaku...&Zobacz szczegóły
Risotto z porem i krabem • Szalotka 2 szt. • Czosnek 2 ząbki • Oliwa pomace 30 ml • Ryż arborio 160 g • Wino białe 200 ml • Bulion warzywny 600 ml • Masło 60 g •...&Zobacz szczegóły
Risotto z owocami morza i szparagami • Szalotka 50 g • Oliwa pomace 100 ml • Ryż arborio 400 g • Bulion drobiowy lub warzywny ok. 300 ml • Szparagi zielone 400 g • Krewetka 31/40 250...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij