Dania główne

Grillowany filet z okonia morskiego Okoń morski Okoń morski 1 kg Płatki soli Zielone szparagi Zielone szparagi pęczek Masło 100 g Sól, pieprz, cukier, sok z cytryny do przyprawienia... Zobacz szczegóły
Pasta z ricottą i zielonymi warzywami Makaron Conchiglie 300 g Ricotta 150 g Groszek 200 g Szparagi zielone 200 g Śmietana 18% YES CHEF 150 ml Czosnek 2 ząbki Masło tradycyjne DEBIC 80 g... Zobacz szczegóły
Burger z szarpaną wołowiną Łopatka wołowa 1 kg Ciabatta INTER EUROPOL 4 szt. Cebula biała 2 szt. Czosnek 3 ząbki Kolendra świeża Syrop klonowy 100 ml Przecier pomidorowy 500 ml Sos... Zobacz szczegóły
Turbot z ziołową kruszonką Ryba: turbot patroszony świeży woda 1 l sól 80 g brązowy cukier 20 g  Ziołowa kruszonka: bułka tarta 150 g masło tradycyjne 100 g pietruszka 30 g... Zobacz szczegóły
Wołowina z rozmarynem, placuszkami i białą kapustą Mięso: · Polędwica wołowa 700 g · Oliwa z oliwek extra virgin 60 ml · Sól morska 20 g · Rozmaryn świeży, gałązka Sos cebulowy: · Czerwona...MZobacz szczegóły
Risotto z gruszkami i masłem rozmarynowym Bulion: · Gruszki Williams 400 g · Włoszczyzna (marchew, biała cebula, seler naciowy) 150 g · Woda 2 l Risotto: · Ryż do risotto Vialone...BZobacz szczegóły
Schab jagnięcy na purée z pietruszki Schab jagnięcy 700 g Oliwa cytrynowa OLLIO 50 ml Masło klarowane YES CHEF 100 g Masło tradycyjne DEBIC 150 g Tymianek pęczek Ziemniaki FARM FRITES... Zobacz szczegóły
Fusilli z kremem parmezanowym i soloną ricottą Krem parmezanowy: Pieczarki świeże 100 g Por 100 g Szalotka 100 g Bulion warzywny 300 ml Śmietanka 27% 400 ml Masło 60 g Ser Parmigiano Regiano 100 g...KZobacz szczegóły
Pizza Gourmet Ciasto: Mąka jasna typ 00 Ischia* 500 g Drożdże suche (zaczyn)* 30 g Drożdże świeże 15 g Woda ok. 350 ml Sól 12 g Sos: Pomidory świeże 100 g Sól 3 g...CZobacz szczegóły
Homar kanadyjski z kremem z korzenia selera Homar: Homar kanadyjski 600/700 g 2 szt. Cebula 30 g Seler 30 g Liść laurowy 1 szt. Sól 25 g Woda 4 l Pieprz, szczypta Oliwa z oliwek...HZobacz szczegóły
Skoki królika z warzywami uda z królika 4 szt. musztarda dijon 100 g olej YES CHEF 50 ml tymianek świeży 60 g białe wino ANANTO 200 ml sól 20 g masło tradycyjne DEBIC 120 g pieprz... Zobacz szczegóły
Kotlet cielęcy na purée z kalafiora z palonym masłem Kotlet cielęcy: Kotlet cielęcy 1,2 kg Oliwa pomace COOK BAZA 100 ml Tymianek 6 gałązek Czosnek 4 ząbki Masło klarowane YES CHEF 50 g Masło tradycyjne DEBIC 100... Zobacz szczegóły
Pieczony pstrąg łososiowy z cząstkami ziemniaczanymi 4 pstrągi łososiowe patroszone ZIELENICA 4 łodygi tymianku świeżego 150 g masła tradycyjnego DEBIC 2 cytryny 4 liście limonki 4 gałązki kolendry świeżej 4... Zobacz szczegóły
Gnocchi szpinakowe z pastą z czarnych trufli i szałwią 480 g gnocchi szpinakowego ARCO 25 g masła klarowanego YES CHEF 25 g pasty z czarnych trufli M.G. TARTUFO 25 g sera Grana Padano ARCO 50 ml śmietany 32% DEBIC... Zobacz szczegóły
Duszone uda z królika w musztardzie Dijon z rozmarynem 4 szt. ud z królika 100 ml oleju rzepakowego RAPSO 100 g musztardy Dijon BEAUFOR 250 g cebuli białej 4 gałązki świeżego rozmarynu 30 g soli w płatkach JOZO... Zobacz szczegóły
Placki ziemniaczane ze stifado wołowym 20 szt. placków ziemniaczanych FARM FRITES 1,4 kg wołowiny zrazowej  3 szt. kory cynamonowej ARCO 300 g cebuli czerwonej 0,5 l wina czerwonego ANANTO 7 g gałki... Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij