Dania główne

Burger z łopatki wieprzowej z frytkami z batatów • Bułka ziemniaczana jasna Inter Europol 10 szt. • Łopatka wieprzowa Eat Meat 2 kg • Sos barbecue Horeca Aroma Premium 200 g • Musztarda dijon Horeca Aroma...&Zobacz szczegóły
Dorsz na purée z pasternaku z młodym brokułem • Dorsz polędwica 800 g  • Masło 300 g • Koper 1 pęczek • Pasternak 1 kg • Olej 250 g • Mleko 1 l • Chrzan 100 g  • Soczewica...&Zobacz szczegóły
Risotto wegańskie z kalafiorem i bobem • Ryż arborio Arco 800 g • Oliwa pomace 100 ml • Szalotka 4 szt. • Czosnek 2 ząbki • Białe wino 200 ml • Bulion warzywny 600 ml • Pesto...&Zobacz szczegóły
Risotto buraczkowe z krewetką • Ryż arborio Arco 800 g • Oliwa pomace 100 ml • Czosnek 4 ząbki • Szalotka 4 szt. • Białe wino 200 ml • Bulion warzywny 600 ml • Parmezan...&Zobacz szczegóły
Czarne tagliatelle • Tagliatelle czarne Zini 800 g • Oliwa pomace 50 ml • Cebula 100 g • Czosnek 4 ząbki • Tomato pronto Cook Basic 400 ml • Pesto bazyliowe Ginos 50...&Zobacz szczegóły
Comber jagnięcy sous-vide w ziołowej bułce tartej z cromesquis z mielonej baraniny Comber: • Oczyszczony comber jagnięcy 10 szt. • Olej 100 ml • Masło 120 g • Sól, pieprz • Bułka tarta 200 g • Natka pietruszki 50 g •...CZobacz szczegóły
Gicz jagnięca z pieczonymi warzywami Gicze jagnięce: • Gicz jagnięca 10 szt. • Solanka 4% 3 l • Liść laurowy 5 szt. • Ziele angielskie 5 szt. • Rozmaryn świeży 2 gałązki • Bulion...GZobacz szczegóły
Schab jagnięcy z purée z pasternaka oraz grillowanej cukinii z emulsją z buraka Schab jagnięcy: • Schab jagnięcy 1 kg • Oliwa – do smaku • Tymianek 1 gałązka • Czosnek 2 ząbki • Warzywa (marchew, seler, pietruszka, por) po...SZobacz szczegóły
Polędwica cielęca z pudrem z marchwi, chipsem z roszponki, majonezem z palonego siana Polędwica: • Polędwica cielęca 500 g • Oliwa z oliwek extra virgin – do zamarynowania • Musztarda francuska 100 g • Pieprz...PZobacz szczegóły
Polędwica cielęca z purée z topinamburu, boczniakiem królewskim i kalafiorem romanesco • Polędwica cielęca • Włoszczyzna (marchew, pietruszka, seler, por, cebula) po 100 g • Wino czerwone 100 ml • Bulion warzywny 200 ml • Masło 50 g...&Zobacz szczegóły
Łosoś w mleku kokosowym z curry i miętą • Łosoś 200 g • Cebula 80 g • Czosnek 2 zabki • Oliwa 30 ml • Pasta curry żółta 100 g • Mleko kokosowe 1 l • Mięta 50 g • Kolendra 40 g...&Zobacz szczegóły
Risotto z czarnego ryżu ze smażonym sandaczem • Sandacz filet 1,5 kg • Masło 100 g • Tymianek 10 gałązek • Szalotka 80 g • Oliwa z oliwek 100 ml • Czarny ryż 500 g • Wino białe 100 ml...&Zobacz szczegóły
Stek z miecznika z purée z batatów i pieczoną minimarchewką Miecznik: • Stek z miecznika 10 szt. po 150 g • Natka pietruszki 50 g • Panko 100 g • Masło 50 g Purée z batatów: • Bataty 1 kg • Masło...MZobacz szczegóły
Stek z tuńczyka z makaronem orientalnym • Stek z tuńczyka 10 szt. po 150 g • Oliwa – do smażenia • Żółta marchew 100 g • Pomarańczowa marchew 100 g  • Pak choy 150 g • Groszek...&Zobacz szczegóły
Sandacz po polsku z ziemniakami i purée brokułowym • Sandacz filet 1,5 kg • Ziemniaki 1,5 kg • Masło 200 g • Pieczarka świeża 400 g • Cebula 200 g • Jajko 5 szt. • Brokuły 600 g • Kozi...&Zobacz szczegóły
Śledź z purée ziemniaczanym i groszkiem • Śledź 1,2 kg • Cebula 500 g • Ogórek konserwowy 200 g • Jabłko 200 g • Kwaśna śmietana 300 g • Majonez 100 g • Ocet – do smaku •...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij