Gicze jagnięce:
• Gicz jagnięca 10 szt.
• Solanka 4% 3 l
• Liść laurowy 5 szt.
• Ziele angielskie 5 szt.
• Rozmaryn świeży 2 gałązki
• Bulion drobiowy 3 l
• Cebula 3 szt.
• Marchew 2 szt.
• Czosnek 2 główki
• Sos sojowy 100 ml
• Koncentrat pomidorowy 100 g
• Wino czerwone 200 ml
• Anyż 3 gwiazdki
• Cynamon 1 laska
• Pieprz w ziarnach 5 g
• Miód 50 ml
• Fond jagnięcy 50 g
Pieczone warzywa:
• Topinambur 200 g
• Ziemniak fioletowy 150 g
• Marchew 150 g
• Por 200 g
• Cebula 150 g
• Fenkuł 200 g
• Burak chioggia 150 g
• Pieczarki 100 g
• Groszek zielony 100 g