Comber:
• Oczyszczony comber jagnięcy 10 szt.
• Olej 100 ml
• Masło 120 g
• Sól, pieprz
• Bułka tarta 200 g
• Natka pietruszki 50 g
• Kolendra 50 g
Cromesquis:
• Baranina mielona 300 g
• Szalotka 30 g
• Morele suszone 70 g
• Kminek
• Sól, pieprz
• Panko
• Mąka pszenna
• Jaja 2 szt.
• Olej do głębokiego smażenia 1 l
Tabbouleh:
• Kasza bulgur 200 g
• Natka pietruszki 30 g
• Kolendra 30 g
• Szczypior 20 g
• Szalotka 20 g
• Pomidory obrane ze skóry i pokrojone w drobną kostkę 30 g
• Oliwa 15 ml
• Sól, pieprz
• Cukier
• Sok z cytryny
Purée z ciecierzycy z szafranem i cytryną:
• Ciecierzyca 250 g
• Bulion drobiowy 500 ml
• Masło 50 g
• Szafran
• Skórka i sok z cytryny
• Sól
Palona marchew:
• Marchew baby 10 szt.
• Masło
• Sól w płatkach
• Oliwa
Dodatki:
• Jus jagnięcy przygotowany na ścinkach z combra z dodatkiem sosu demi-glace