Pierś z perliczki supreme:
• Pierś z perliczki supreme z kostką 10 szt.
• Masło 200 g
• Tymianek świeży 50 g
• Worki do pakowania próżniowego BluPack 10 szt.
• Olej uniwersalny Yes Chef – do smażenia
• Sól, pieprz – do smaku
Gnieciony groszek z miętą:
• Groszek zielony 300 g
• Szalotka drobno pokrojona 50 g
• Masło 75 g
• Oliwa z oliwek 50 g
• Mięta świeża 15 g
• Sól, pieprz, cukier – do smaku
Purée z kukurydzy z wędzoną papryką:
• Kukurydza ziarno 500 g
• Masło 70 g
• Cebula drobno pokrojona 50 g
• Czosnek posiekany 30 g
• Mleko 500 ml
• Śmietanka do gotowania 20% NaBiało 500 ml
• Papryka wędzona Horeca Aroma Gold ok. 10 g
• Sól, pieprz, chili w proszku – do smaku
Żel porzeczkowy:
• Purée czarna porzeczka Ponthier 200 g
• Agar Texturas 1,5 g
Pozostałe składniki:
• Miniwarzywa zblanszowane i podpieczone (por, marchew, burak, groszek cukrowy) 10 szt.
• Demi-glace z dodatkiem whisky
• Chipsy z jarmużu