Dania główne

Gulasz jagnięcy z gnocchi
Składniki:
  • 150 g udźca jagnięcego RARI FOOD
  •  50 g boczku wędzonego 
  •  30 g pulpy pomidorowej GINOS
  •  60 g gnocchi SCHNE-FROST
  •  50 g sera koziego EURIAL
  •  30 g cebuli
  •  gałka muszkatołowa HORECA AROMA
  •  goździki HORECA AROMA
  •  sól i pieprz do smaku
Jak to przygotować?

Mięso, cebulę i boczek pokrój w kostkę. Następnie podsmaż. Gdy wszystko się zarumieni dodaj pulpę pomidorową, a następnie podlej wodą i dodaj przyprawy. Duś na wolnym ogniu do zmięknięcia. Gdy gulasz zmięknie, dopraw do smaku i dodaj wcześniej zaparzone wrzątkiem gnocchi. Następnie chwilę gotuj razem. Serwuj w misce posypując pokruszonym kozim serem.

Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij