Dania główne

Gulasz jagnięcy z gnocchi
Składniki:

• Udziec jagnięcy Rari Food 150 g
• Boczek wędzony 50 g
• Pulpa pomidorowa Ginos 30 g
• Gnocchi Schne-Frost 60 g
• Ser kozi Eurial 50 g
• Cebula 30 g
• Gałka muszkatołowa Horeca Aroma - do smaku
• Goździki Horeca Aroma - do smaku
• Sól i pieprz - do smaku

Jak to przygotować?

Mięso, cebulę i boczek pokrój w kostkę, a następnie podsmaż. Gdy wszystko się zarumieni, dodaj pulpę pomidorową, podlej wodą i dodaj przyprawy. Duś na wolnym ogniu. Gdy gulasz zmięknie, dopraw do smaku i dodaj wcześniej zaparzone wrzątkiem gnocchi. Chwilę gotuj razem.

Sposób podania:
Serwuj w misce, posypując pokruszonym kozim serem.

Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij