Red Snapper:
• Filet z ryby Red Snapper 150 g
• Sól aromatyzowana pomarańczą i dymem Raps 2 g
• Kawa w ziarnach 5 g
• Oliwa z oliwek 10 ml
• Pieprz - do smaku
• Cukier - do smaku
Warzywa:
• Purée z czosnku Bresc 1 łyżka
• Zielony groszek Cook Basic 50 g
• Szparagi Oerlemans 150 g
• Masło 20 g
• Pesto bazyliowe Ginos 30 g
• Sól - do smaku
• Pieprz - do smaku
Purée:
• Purée z ziemniaków Farm Frites 60 g
• Masło 20 g
• Śmietana Prima Blanca 40% Debic 20 ml
• Sól - do smaku
• Pieprz - do smaku
Rydze:
• Rydz Oerlemans 2 szt.
• Masło 10 g
• Purée z szalotki Bresc 5 g
• Sól - do smaku
• Pieprz - do smaku
Sos:
• Białe wytrawne wino Ananto 20 ml
• Sok z cytryny 10 ml
• Śmietana Prima Blanca 40% Debic 100 ml
• Liofilizowany zielony pieprz Raps 0,5 g
• Sól - do smaku
• Cukier - do smaku