Dania główne

Grillowany filet z okonia morskiego Okoń morski Okoń morski 1 kg Płatki soli Zielone szparagi Zielone szparagi pęczek Masło 100 g Sól, pieprz, cukier, sok z cytryny do przyprawienia... Zobacz szczegóły
Pasta z ricottą i zielonymi warzywami Makaron Conchiglie 300 g Ricotta 150 g Groszek 200 g Szparagi zielone 200 g Śmietana 18% YES CHEF 150 ml Czosnek 2 ząbki Masło tradycyjne DEBIC 80 g... Zobacz szczegóły
Burger z szarpaną wołowiną Łopatka wołowa 1 kg Ciabatta INTER EUROPOL 4 szt. Cebula biała 2 szt. Czosnek 3 ząbki Kolendra świeża Syrop klonowy 100 ml Przecier pomidorowy 500 ml Sos... Zobacz szczegóły
Turbot z ziołową kruszonką Ryba: turbot patroszony świeży woda 1 l sól 80 g brązowy cukier 20 g  Ziołowa kruszonka: bułka tarta 150 g masło tradycyjne 100 g pietruszka 30 g... Zobacz szczegóły
Wołowina z rozmarynem, placuszkami i białą kapustą Mięso: · Polędwica wołowa 700 g · Oliwa z oliwek extra virgin 60 ml · Sól morska 20 g · Rozmaryn świeży, gałązka Sos cebulowy: · Czerwona...MZobacz szczegóły
Risotto z gruszkami i masłem rozmarynowym Bulion: · Gruszki Williams 400 g · Włoszczyzna (marchew, biała cebula, seler naciowy) 150 g · Woda 2 l Risotto: · Ryż do risotto Vialone...BZobacz szczegóły
Schab jagnięcy na purée z pietruszki Schab jagnięcy 700 g Oliwa cytrynowa OLLIO 50 ml Masło klarowane YES CHEF 100 g Masło tradycyjne DEBIC 150 g Tymianek pęczek Ziemniaki FARM FRITES... Zobacz szczegóły
Fusilli z kremem parmezanowym i soloną ricottą Krem parmezanowy: Pieczarki świeże 100 g Por 100 g Szalotka 100 g Bulion warzywny 300 ml Śmietanka 27% 400 ml Masło 60 g Ser Parmigiano Regiano 100 g...KZobacz szczegóły
Pizza Gourmet Ciasto: Mąka jasna typ 00 Ischia* 500 g Drożdże suche (zaczyn)* 30 g Drożdże świeże 15 g Woda ok. 350 ml Sól 12 g Sos: Pomidory świeże 100 g Sól 3 g...CZobacz szczegóły
Homar kanadyjski z kremem z korzenia selera Homar: Homar kanadyjski 600/700 g 2 szt. Cebula 30 g Seler 30 g Liść laurowy 1 szt. Sól 25 g Woda 4 l Pieprz, szczypta Oliwa z oliwek...HZobacz szczegóły
Skoki królika z warzywami uda z królika 4 szt. musztarda dijon 100 g olej YES CHEF 50 ml tymianek świeży 60 g białe wino ANANTO 200 ml sól 20 g masło tradycyjne DEBIC 120 g pieprz... Zobacz szczegóły
Kotlet cielęcy na purée z kalafiora z palonym masłem Kotlet cielęcy: Kotlet cielęcy 1,2 kg Oliwa pomace COOK BAZA 100 ml Tymianek 6 gałązek Czosnek 4 ząbki Masło klarowane YES CHEF 50 g Masło tradycyjne DEBIC 100... Zobacz szczegóły
Pieczony pstrąg łososiowy z cząstkami ziemniaczanymi 4 pstrągi łososiowe patroszone ZIELENICA 4 łodygi tymianku świeżego 150 g masła tradycyjnego DEBIC 2 cytryny 4 liście limonki 4 gałązki kolendry świeżej 4... Zobacz szczegóły
Gnocchi szpinakowe z pastą z czarnych trufli i szałwią 480 g gnocchi szpinakowego ARCO 25 g masła klarowanego YES CHEF 25 g pasty z czarnych trufli M.G. TARTUFO 25 g sera Grana Padano ARCO 50 ml śmietany 32% DEBIC... Zobacz szczegóły
Duszone uda z królika w musztardzie Dijon z rozmarynem 4 szt. ud z królika 100 ml oleju rzepakowego RAPSO 100 g musztardy Dijon BEAUFOR 250 g cebuli białej 4 gałązki świeżego rozmarynu 30 g soli w płatkach JOZO... Zobacz szczegóły
Placki ziemniaczane ze stifado wołowym 20 szt. placków ziemniaczanych FARM FRITES 1,4 kg wołowiny zrazowej  3 szt. kory cynamonowej ARCO 300 g cebuli czerwonej 0,5 l wina czerwonego ANANTO 7 g gałki... Zobacz szczegóły
Kurczak curry z ananasem 350 g piersi z kurczaka 1 ananas 1 łyżka puree z szalotki BRESC 1 łyżka puree z czosnku BRESC 1 łyżeczka pasty curry żółtej COCK 150 g grillowanej papryki GINOS... Zobacz szczegóły
Schab jagnięcy z grillowanymi warzywami i sosem z jarzębiny oraz miodu pitnego   Schab: 700 g schabu jagnięcego z kością 80 ml oleju lnianego 10 ml soku z cytryny 100 ml miodu pitnego... Zobacz szczegóły
Karp w sosie bakaliowo-porzeczkowym z pęczakiem cynamonowym 150 g filetu z karpia COOK BAZA  30 g puree porzeczkowego POTNHIER  20 ml śmietany YES CHEF  3 łyżki masła Roast & Fry DEBIC  60... Zobacz szczegóły
Placki ziemniaczane z kwaśną śmietaną, wędzonym łososiem i świeżym koprem 30 szt. placków ziemniaczanych FARM FRITES 500 g łososia wędzonego  600 ml śmietany YES CHEF 2 pęczki kopru 5 ml octu jabłkowego BEAUFOR 100 ml oleju... Zobacz szczegóły
Gulasz jagnięcy z gnocchi 150 g udźca jagnięcego RARI FOOD  50 g boczku wędzonego   30 g pulpy pomidorowej GINOS  60 g gnocchi SCHNE-FROST  50 g sera koziego... Zobacz szczegóły
Polędwica z sarny z grzybową polentą i sosem rabarbarowym 200 g polędwicy z sarny 40 g polenty GINOS 150 ml bulionu wołowego 50 g borowików FORREST 50 g puree mix z czerwonych owoców PONTHIER 70 ml czerwonego wina... Zobacz szczegóły
Smażony filet z łososia na purée z topinamburu z jarmużem 150 g filetu łososia    0,5 kg topinambura   1 l mleka 3,2% uht  0,5 l bulionu warzywnego 100 g masła tradycyjnego DEBIC... Zobacz szczegóły
Placki ziemniaczane ze szpinakiem i tournedos z polędwicy wołowej 20 szt. placków ziemniaczanych FARM FRITES 400 g szpinaku liściastego OERLEMANS 100 ml Roast & Fry DEBIC 3 ząbki czosnku świeżego... Zobacz szczegóły
Red Snapper w aromacie podwędzanej pomarańczy i kawy 1. Red Snapper 150 g filetu z Red Snapper 2 g soli aromatyzowanej pomarańczą i dymem RAPS 5 g kawy w ziarnach 10 ml oliwy z oliwek pieprz cukier 2....1Zobacz szczegóły
Placki ziemniaczane w sosie grzybowym z kozim serem 30 szt. placków ziemniaczanych FARM FRITES  800 g podgrzybków  1 l Culinaire Original DEBIC  300 g świeżej cebuli ... Zobacz szczegóły
Placki ziemniaczane po meksykańsku 30 szt. placków ziemniaczanych FARM FRITES 400 g kiełbasy chorizo 300 g fasoli czerwonej konserwowej GOLDEBERRY 200 g kukurydzy konserwowej COOK BAZA 300 g cebuli... Zobacz szczegóły
Fettuccine z szynką dojrzewającą i pesto bazyliowym 5 gniazd makaronu fettucine  2 plastry szynki dojrzewającej VERONI 20 g sera Grana Padano ARCOŸ 1 łyżka pesto bazyliowego GINOS 5 pomidorów ‘O Sole... Zobacz szczegóły
Zapiekana polędwica z dorsza w musztardzie Dijon z pistacjami i szparagami 900 g polędwicy z dorsza 30 g pieprzu cytrynowego PRYMAT 250 g masła MILI 100 g musztardy Dijon BEAUFOR 150 g bułki tartej  10 g soli PRYMAT... Zobacz szczegóły
Pieczony karczek wieprzowy marynowany w czosnku i majeranku 500 g karczku wieprzowego 10 g puree z czosnku BRESC 20 g puree z szalotki BRESC majeranek liofilizowany RAPS 20 ml oleju roślinnego sól świeżo mielony czarny... Zobacz szczegóły
Noga z kaczki z jabłkami i czerwonym winem 4 szt. nóg kaczych 500 ml wina czerwonego Porto 6 szt. jabłek typu szara reneta 2 szt. marchwi 1 szt. selera 1 szt. czosnku świeży rozmaryn oliwa  Zobacz szczegóły
Polędwiczka wieprzowa na purée z pasternaku z marchwią i sosem miodowo-truflowym 700 g polędwiczki wieprzowej 4 ząbki czosnku 3 gałązki rozmarynu olej do marynaty 1,5 g pieprzu młotkowanego 500 g pasternaku  200 ml mleka 3,2% UHT 200... Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij