Dania główne

Pieczone nogi kurczaka kukurydzianego z pieczoną marchewką • Kurczak kukurydziany noga 6 szt. • Sól, pieprz – do przyprawienia • Marchew 2 szt. • Rozmaryn 1 gałązka • Czosnek 1 główka • Olej 60 ml &Zobacz szczegóły
Konfitowana noga kurczaka kukurydzianego z purée z dyni • Kurczak kukurydziany noga 1 szt. • Sól, pieprz – do doprawienia • Seler 50 g • Por 50 g • Cebula 1 szt. • Gęsi tłuszcz lub olej – do...&Zobacz szczegóły
Rolada z nogi gęsi z purée z selera i konfitowanym porem • Gęś noga 1 szt. • Sól, pieprz – do smaku • Czosnek 2 ząbki • Natka pietruszki 1 pęczek • Seler 1 szt. • Mleko 100 ml • Masło 1 mała...&Zobacz szczegóły
Pierś z kaczki z konfiturą z czerwonej cebuli, borówki i marchewką baby • Pierś z kaczki 200 g • Cebula czerwona 150 g • Borówka 50 g • Marchew baby 2 szt. • Miód 40 g • Czerwone wino 100 ml • Masło 80 g •...&Zobacz szczegóły
Perliczka z purée z selera z palonym masłem, musem z marchwi i rokitnika • Pierś z perliczki 1 szt. • Seler 400 g • Masło 150 g • Sól, pieprz – do smaku • Woda 100 ml • Marchew 200 g • Pasta z rokitnika 40 g...&Zobacz szczegóły
Filet marynowany z gęsi podawany z żołądkiem, kaszą pęczak, burakiem i skorzonerą Filet z gęsi: • Filet z gęsi marynowany 1,2 kg • Kolendra w ziarnach 2 łyżki Żołądki gęsie: • Żołądek gęsi 600 g • Włoszczyzna 1 kg • Wino czerwone...FZobacz szczegóły
Stek z antrykotu wołowego na warzywach z ziemniakami i koźlarzami • Stek z antrykotu 2,5 kg • Przyprawa ontario – do smaku • Koźlarz 200 g • Marchew 500 g • Pasternak 300 g • Cukinia baby 300 g •...&Zobacz szczegóły
Makaron trofie z grzybami leśnymi i mostkiem wołowym w aromacie ziół Marynowany mostek wołowy: • Mostek wołowy 800 g • Czosnek 20 g • Imbir świeży 20 g • Sos sojowy 25 ml • Tymianek 3 gałązki • Papryczka chili 3 g...MZobacz szczegóły
Zapiekanka z makaronu z warzywami i szarpaną kaczką • Makaron grandine 300 g • Kurkuma 1 łyżeczka • Cukinia 100 g • Marchew 100 g • Śliwka suszona 20 g • Cebula czerwona 150 g • Kaczka...&Zobacz szczegóły
Gnocchi w stylu południowoamerykańskim Gnocchi wegańskie: • Ziemniaki Maris Piper 1 kg • Skrobia kukurydziana 300 g • Olej kokosowy 30 g • Drożdże w proszku 2 g • Gałka muszkatołowa...GZobacz szczegóły
Makaron pappardelle z szafranem, kremem z migdałów i wędzonego bakłażana Szafranowe pappardelle: • Woda mineralna 300 ml • Szafran 1,5 g • Kappa 1,7 g Wędzony bakłażan: • Bakłażan 2 szt. • Sól i pieprz – do...SZobacz szczegóły
Tortilla z kaczką na sposób orientalny • Purée z Calamansi Ponthier 60 ml • Xantana 0,1 g • Żółtko 1 szt. • Olej sezamowy 20 ml • Grzyby shimeji 80 g • Ocet jabłkowy 200 ml...&Zobacz szczegóły
Konfitowane udko z kaczki z czerwoną kapustą, kluskami śląskimi, karmelizowaną gruszką baby Konfitowane udko z kaczki: • Udko z kaczki 1 szt. • Olej – do konfitowania • Tymianek 1 gałązka • Czosnek 3 ząbki • Rozmaryn 1 gałązka •...KZobacz szczegóły
Udko z kaczki faszerowane pistacjami, purée z dyni i rokitnika, fioletowy ziemniak Udko z kaczki: • Kaczka udko 1 szt. • Sól, pieprz – do smaku • Majeranek 10 g • Czosnek 1 ząbek • Pistacje 20 g Purée z dyni i...UZobacz szczegóły
Łosoś w kruszonce pistacjowo-musztardowej z gniecionymi ziemniakami z kwaśną śmietaną Łosoś w kruszonce: • Łosoś filet 1/2 szt. • Sól morska, pieprz cytrynowy – do smaku • Orzechy laskowe 50 g • Orzechy włoskie 50 g • Bułka tarta...Zobacz szczegóły
Burger z szarpaną kaczką, konfiturą z czerwonej cebuli i frytkami z batata Szarpana kaczka: • Udko z kaczki 1 szt. • Olej – do konfitowania • Tymianek 1 gałązka • Czosnek 3 ząbki • Rozmaryn 1 gałązka • Kora cynamonu...SZobacz szczegóły
Pierś z kaczki supreme z pomarańczową polentą i sosem agrestowo-morelowym Pierś z kaczki: • Pierś z kaczki supreme 1 szt. • Majeranek – do przyprawienia • Sól, pieprz – do przyprawienia • Czosnek 1 ząbek Polenta:...PZobacz szczegóły
Pyzy z pieczoną kaczką, okrasą i kwaśną śmietaną • Kaczka cała 1 szt. (ok. 1 kg) • Sól – do posypania • Majeranek 1 g • Czosnek 4 ząbki • Porto 100 ml • Ziemniaki 1 kg • Mąka 300 g...&Zobacz szczegóły
Pierś z perliczki sauté z ravioli faszerowanym mięsem z udka perliczki Pierś z perliczki: • Pierś z perliczki oczyszczona 6 szt. • Olej 75 ml  • Masło zimne 120 g • Tymianek 5 gałązek • Czosnek 1...PZobacz szczegóły
Grillowany filet z okonia morskiego Okoń morski: • Okoń morski 1 kg • Płatki soli - do smaku Zielone szparagi: • Zielone szparagi pęczek • Masło 100 g • Sól, pieprz, cukier, sok z...OZobacz szczegóły
Pasta z ricottą i zielonymi warzywami • Makaron Conchiglie 300 g • Ricotta 150 g • Groszek 200 g • Szparagi zielone 200 g • Śmietana 18% Yes Chef 150 ml • Czosnek 2 ząbki • Masło...&Zobacz szczegóły
Burger z szarpaną wołowiną • Łopatka wołowa 1 kg • Ciabatta Inter Europol 4 szt. • Cebula biała 2 szt. • Czosnek 3 ząbki • Kolendra świeża - do smaku • Syrop klonowy 100 ml...&Zobacz szczegóły
Turbot z ziołową kruszonką Ryba: • Turbot patroszony świeży • Woda 1 l • Sól 80 g • Cukier brązowy 20 g Ziołowa kruszonka: • Bułka tarta 150 g • Masło tradycyjne 100 g...RZobacz szczegóły
Wołowina z rozmarynem, placuszkami i białą kapustą Mięso: • Polędwica wołowa 700 g • Oliwa z oliwek extra virgin 60 ml • Sól morska 20 g • Rozmaryn świeży 1 gałązka Sos cebulowy: • Czerwona cebula...MZobacz szczegóły
Risotto z gruszkami i masłem rozmarynowym Bulion: • Gruszki Williams 400 g • Włoszczyzna (marchew, biała cebula, seler naciowy) 150 g • Woda 2 l Risotto: • Ryż do risotto Vialone Nano, kod 14669,...BZobacz szczegóły
Schab jagnięcy na purée z pietruszki • Schab jagnięcy 700 g • Oliwa cytrynowa Ollio 50 ml • Masło klarowane Yes Chef 100 g • Masło tradycyjne Debic 150 g • Tymianek pęczek • Ziemniaki...&Zobacz szczegóły
Fusilli z kremem parmezanowym i soloną ricottą Krem parmezanowy: • Pieczarki świeże 100 g • Por 100 g • Szalotka 100 g • Bulion warzywny 300 ml • Śmietanka 27% 400 ml • Masło 60 g • Ser...KZobacz szczegóły
Pizza Gourmet Ciasto: • Mąka jasna typ 00 Ischia* 500 g • Drożdże suche (zaczyn)* 30 g • Drożdże świeże 15 g • Woda ok. 350 ml • Sól 12 g Sos: • Pomidory...CZobacz szczegóły
Homar kanadyjski z kremem z korzenia selera Homar: • Homar kanadyjski 600/700 g 2 szt. • Cebula 30 g • Seler 30 g • Liść laurowy 1 szt. • Sól 25 g • Woda 4 l • Pieprz,...HZobacz szczegóły
Skoki królika z warzywami • Uda z królika 4 szt. • Musztarda dijon 100 g • Olej Yes Chef 50 ml • Tymianek świeży 60 g • Białe wino Ananto 200 ml • Sól 20 g • Masło...&Zobacz szczegóły
Kotlet cielęcy na purée z kalafiora z palonym masłem Kotlet cielęcy: • Kotlet cielęcy 1,2 kg • Oliwa pomace Yes Chef 100 ml • Tymianek 6 gałązek • Czosnek 4 ząbki • Masło klarowane Yes Chef 50 g •...KZobacz szczegóły
Pieczony pstrąg łososiowy z cząstkami ziemniaczanymi • Pstrąg łososiowy patroszony Zielenica 4 szt. • Tymianek świeży 4 łodygi • Masło tradycyjne Debic 150 g • Cytryna 2 szt. •...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij