• Placki ziemniaczane Farm Frites 20 szt.
• Szpinak liściasty Oerlemans 400 g
• Roast & Fry Debic 100 ml
• Czosnek świeży 3 ząbki
• Culinaire Original Debic 100 ml
• Polędwica wołowa 1 kg
• Olej Yes Chef 100 ml
• Sól, pieprz - do smaku
osób
• Placki ziemniaczane Farm Frites 20 szt.
• Szpinak liściasty Oerlemans 400 g
• Roast & Fry Debic 100 ml
• Czosnek świeży 3 ząbki
• Culinaire Original Debic 100 ml
• Polędwica wołowa 1 kg
• Olej Yes Chef 100 ml
• Sól, pieprz - do smaku
Podsmaż pokrojony w talarki czosnek na Roast & Fry Debic, następnie dodaj rozmrożony szpinak, chwilę podsmaż i podlej Debic Culinaire Original. Gotuj do powstania jednolitego sosu.
Polędwicę wołową pokrój w plastry grubości 1,5 cm, delikatnie zgrilluj, dodaj sól i pieprz do smaku.
Placki podsmaż na głębokim tłuszczu, następnie ułóż na talerzu, przekładając gotowym szpinakiem.
Na ułożonych plackach ułóż grillowane tournedos z polędwicy.