• Placki ziemniaczane Farm Frites 30 szt.
• Kiełbasa chorizo 400 g
• Fasola czerwona konserwowa Goldeberry 300 g
• Kukurydza konserwowa Cook Premium 200 g
• Cebula 300 g
• Kmin rzymski Prymat 2 g
• Olej Yes Chef 100 ml
• Sól, pieprz - do smaku
osób
• Placki ziemniaczane Farm Frites 30 szt.
• Kiełbasa chorizo 400 g
• Fasola czerwona konserwowa Goldeberry 300 g
• Kukurydza konserwowa Cook Premium 200 g
• Cebula 300 g
• Kmin rzymski Prymat 2 g
• Olej Yes Chef 100 ml
• Sól, pieprz - do smaku
Cebulę pokrój w kostkę, podsmaż. Następnie dodaj pokrojoną w kostkę kiełbasę chorizo i delikatnie podduś. Dodaj kumin, kukurydzę, czerwoną fasolę i dopraw do smaku solą i pieprzem. Zagotuj i odstaw.
Placki usmaż na głębokim tłuszczu i podaj z wcześniej przygotowanym sosem.