Kotlet cielęcy:
• Kotlet cielęcy 1,2 kg
• Oliwa pomace Yes Chef 100 ml
• Tymianek 6 gałązek
• Czosnek 4 ząbki
• Masło klarowane Yes Chef 50 g
• Masło tradycyjne Debic 100 g
Purée z kalafiora:
• Kalafior Cook Basic 400 g
• Bulion 200 ml
• Mleko UHT 3,2% 50 ml
• Masło tradycyjne Debic 60 g
• Puder z palonego siana Sosa 0,01 g
Konfitowane marchewki i ziemniak z ogniska:
• Marchew 8 szt.
• Masło tradycyjne Debic 200 g
• Ziemniak 2 szt.
• Mąka pszenna 100 g
• Cynamon, anyż Prymat - do smaku
Groszek cukrowy:
• Groszek cukrowy 40 g
• Ocet winny Carandini 20 ml
• Cukier 20 g
Żel z buraka z maliną:
• Burak 200 g
• Malina 100 g
• Oliwa 20 g
• Tymianek 2 gałązki
• Agar 3 g