Dania główne

Burger z kalmarami • Bułka do hamburgerów czarna • Sos majonezowy czosnkowy 150 g • Sałata rzymska 150 g • Łosoś medaliony 5 szt. • Kalmary pierścienie panierowane...&Zobacz szczegóły
Burger Włoski • Antrykot wołowy świeży 1 kg • Pomidory 300 g • Oliwa 40 ml • Sól morska • pieprz gruboziarnisty – do smaku • Bazylia świeża 1 doniczka...&Zobacz szczegóły
Burger kaszubski z podwędzanym śledziem • Bułka do hamburgerów 125 mm z sezamem Grano 5 szt. • Serek naturalny Twój Smak Piątnica 300 g • Śmietana kwaśna 18% Piątnica 3 łyżki • Filety • Sok z...&Zobacz szczegóły
Tomahawk z sosem demi-glace, purée ziemniaczanym i kolorowymi marchewkami • Stek tomahawk 5 szt. • Olej 200 ml • Sól, pieprz – do smaku • Masło 250 g • Rozmaryn 50 g Purée ziemniaczane: • Ziemniaki 1 kg...&Zobacz szczegóły
Tatar z krzyżowej wołowej z majonezem szczypiorkowym i jajem przepiórczym • Krzyżowa wołowa 1 kg • Szalotka 200 g • Szczypiorek drobny 100 g • Olej dyniowy 50 ml • Sól, pieprz, cukier, ocet Xérès – do...&Zobacz szczegóły
Polędwica z dorsza z żelem cytrynowym i tabbouleh z kiszoną cytryną Dorsz: • Dorsz atlantycki 4-5 kg 1 szt. • Masło 300 g • Sól, cukier brązowy – do smaku Sos rybny: • Seler naciowy 200 g • Fenkuł 100 g •...DZobacz szczegóły
Poke bowl z grzybami i awokado • Fasola edamame 500 g • Broccoletti 10 szt. • Cebula czerwona piklowana 200 g • Grzyby shiitake piklowane 300 g • Grzyby shimeji piklowane 200 g...&Zobacz szczegóły
Makaron ze słodkich ziemniaków z sosem satay i marynowaną wołowiną • Makaron ze słodkich ziemniaków 1,2 kg • Mleczko kokosowe 400 ml • Masło orzechowe 130 g • Sos teriyaki 100 ml • Cukier brązowy 20 g • Sos...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij