Dania główne

Makaron tagliatelle z tuńczykiem i cukinią • Makaron tagliatelle 400 g • Tuńczyk stek 400 g • Oliwa cytrynowa 3 łyżki • Sól, pieprz – do smaku • Oliwa bazyliowa 6 łyżek • Masło 2...&Zobacz szczegóły
Tortellini z mięsem w sosie z przecieranych pomidorów z kaparami • Tortellini z mięsem 1 kg • Oliwa chilli 3 łyżeczki • Masło 2 łyżki • Szalotka 2 szt. • Szynka dojrzewająca 3 plastry • Passata 500 g •...&Zobacz szczegóły
Gnocchi w sosie truflowym i orzeszkami piniowymi • Gnocchi 600 g • Masło 2 łyżki • Oliwa 4 łyżki • Szalotka 1 szt. • Krem truflowy 2-3 łyżki • Śmietanka 20% 300 ml • Sól, pieprz – do...&Zobacz szczegóły
Trofie z szynką dojrzewającą i suszonymi pomidorami w pesto bazyliowym • Masło 2 łyżki • Szalotka 1 szt. • Makaron trofie 500 g • Szynka dojrzewająca 3 plastry • Pomidory suszone 4 szt. • Śmietanka 20% 300 ml •...&Zobacz szczegóły
Risotto szafranowe z grzybami leśnymi i serem Pecorino Romano • Oliwa 25 ml • Szalotka 1 szt. • Czosnek w płatkach 1 łyżeczka • Grzyby leśne miks 200 g • Ryż arborio 300 g • Bulion drobiowy 2 l • Szafran...&Zobacz szczegóły
Ravioli z krabem w sosie pomidorowym z oliwkami • Żółtka 3 szt. • Mąka 150 g • Oliwa extra 30 ml • Mięso z kraba 150 g • Ricotta 100 g • Szczypiorek 1 pęczek • Sól, pieprz – do smaku...&Zobacz szczegóły
Risotto z porem i krabem • Szalotka 2 szt. • Czosnek 2 ząbki • Oliwa pomace 30 ml • Ryż arborio 160 g • Wino białe 200 ml • Bulion warzywny 600 ml • Masło 60 g •...&Zobacz szczegóły
Risotto z owocami morza i szparagami • Szalotka 50 g • Oliwa pomace 100 ml • Ryż arborio 400 g • Bulion drobiowy lub warzywny ok. 300 ml • Szparagi zielone 400 g • Krewetka 31/40 250...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij