Dania główne

Dorsz na purée z pasternaku z młodym brokułem • Dorsz polędwica 800 g  • Masło 300 g • Koper 1 pęczek • Pasternak 1 kg • Olej 250 g • Mleko 1 l • Chrzan 100 g  • Soczewica...&Zobacz szczegóły
Risotto wegańskie z kalafiorem i bobem • Ryż arborio Arco 800 g • Oliwa pomace 100 ml • Szalotka 4 szt. • Czosnek 2 ząbki • Białe wino 200 ml • Bulion warzywny 600 ml • Pesto...&Zobacz szczegóły
Risotto buraczkowe z krewetką • Ryż arborio Arco 800 g • Oliwa pomace 100 ml • Czosnek 4 ząbki • Szalotka 4 szt. • Białe wino 200 ml • Bulion warzywny 600 ml • Parmezan...&Zobacz szczegóły
Czarne tagliatelle • Tagliatelle czarne Zini 800 g • Oliwa pomace 50 ml • Cebula 100 g • Czosnek 4 ząbki • Tomato pronto Cook Basic 400 ml • Pesto bazyliowe Ginos 50...&Zobacz szczegóły
Comber jagnięcy sous-vide w ziołowej bułce tartej z cromesquis z mielonej baraniny Comber: • Oczyszczony comber jagnięcy 10 szt. • Olej 100 ml • Masło 120 g • Sól, pieprz • Bułka tarta 200 g • Natka pietruszki 50 g •...CZobacz szczegóły
Gicz jagnięca z pieczonymi warzywami Gicze jagnięce: • Gicz jagnięca 10 szt. • Solanka 4% 3 l • Liść laurowy 5 szt. • Ziele angielskie 5 szt. • Rozmaryn świeży 2 gałązki • Bulion...GZobacz szczegóły
Schab jagnięcy z purée z pasternaka oraz grillowanej cukinii z emulsją z buraka Schab jagnięcy: • Schab jagnięcy 1 kg • Oliwa – do smaku • Tymianek 1 gałązka • Czosnek 2 ząbki • Warzywa (marchew, seler, pietruszka, por) po...SZobacz szczegóły
Polędwica cielęca z pudrem z marchwi, chipsem z roszponki, majonezem z palonego siana Polędwica: • Polędwica cielęca 500 g • Oliwa z oliwek extra virgin – do zamarynowania • Musztarda francuska 100 g • Pieprz...PZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij