Dania główne

Grasica cielęca z makaronem lunette z truflami • Grasica cielęca 1 kg • Bulion warzywny 3 l • Masło 250 g • Mąka pszenna 100 g • Sól, pieprz – do smaku • Lunette z truflami – według...&Zobacz szczegóły
Sos z kurczakiem na bazie mascarpone • Pierś kurczaka 500 g • Sól, pieprz – do smaku • Cebula 150 g • Czosnek 50 g • Olej 60 ml • Pieczarki 200 g • Mascarpone 200 g •...&Zobacz szczegóły
Sos aglio e olio • Natka pietruszki 80 g • Czosnek 1 główka • Papryczka chilli świeża 1 szt. • Sól – do smaku • Oliwa 100 ml • Grana Padano 100 g &Zobacz szczegóły
Makaron tagliatelle z tuńczykiem i cukinią • Makaron tagliatelle 400 g • Tuńczyk stek 400 g • Oliwa cytrynowa 3 łyżki • Sól, pieprz – do smaku • Oliwa bazyliowa 6 łyżek • Masło 2...&Zobacz szczegóły
Tortellini z mięsem w sosie z przecieranych pomidorów z kaparami • Tortellini z mięsem 1 kg • Oliwa chilli 3 łyżeczki • Masło 2 łyżki • Szalotka 2 szt. • Szynka dojrzewająca 3 plastry • Passata 500 g •...&Zobacz szczegóły
Gnocchi w sosie truflowym i orzeszkami piniowymi • Gnocchi 600 g • Masło 2 łyżki • Oliwa 4 łyżki • Szalotka 1 szt. • Krem truflowy 2-3 łyżki • Śmietanka 20% 300 ml • Sól, pieprz – do...&Zobacz szczegóły
Trofie z szynką dojrzewającą i suszonymi pomidorami w pesto bazyliowym • Masło 2 łyżki • Szalotka 1 szt. • Makaron trofie 500 g • Szynka dojrzewająca 3 plastry • Pomidory suszone 4 szt. • Śmietanka 20% 300 ml •...&Zobacz szczegóły
Risotto szafranowe z grzybami leśnymi i serem Pecorino Romano • Oliwa 25 ml • Szalotka 1 szt. • Czosnek w płatkach 1 łyżeczka • Grzyby leśne miks 200 g • Ryż arborio 300 g • Bulion drobiowy 2 l • Szafran...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij