Dania główne

Mule w muszli w pomidorach • Mule w muszli 2 kg • Oliwa 2 łyżki • Cebula 1 szt. • Czosnek 4 ząbki • Papryczka chilli 5 plasterków • Wino białe wytrawne 100 ml •...&Zobacz szczegóły
Stek z tuńczyka z purée i duszonymi warzywami w pomidorach • Ziemniaki 600 g • Masło 80 g • Mleko 80 ml • Sól, pieprz – do smaku • Szczypior 1 pęczek • Marchew 150 g • Cebula 150 g •...&Zobacz szczegóły
Burger drobiowo-wieprzowy zapiekany z ziemniakami i warzywami • Ziemniaki 800 g • Olej 2 łyżki • Sól, pieprz, tymianek, papryka słodka – do smaku • Masło 1 łyżka • Mąka 1 łyżka • Mleko 600 ml •...&Zobacz szczegóły
Makaron tagliatelle z warzywami i wędzonym łososiem • Makaron tagliatelle 500 g • Mieszanka Euromix 600 g • Łosoś wędzony 500 g • Śmietana 20% 600 ml • Masło 100 g • Czosnek 3 ząbki • Sól,...&Zobacz szczegóły
Karkówka grillowana w sosie cebulowo-sojowym z pieczonym ziemniakiem i masłem czosnkowym • Karkówka wieprzowa 900 g • Sól, pieprz – do smaku • Mąka pszenna 100 g • Cebula 300 g • Olej 100 ml • Sos sojowy 100 ml • Ziemniaki 1...&Zobacz szczegóły
Biodrówka jagnięca z karczochami, czarną soczewicą i sosem z rokitnika • Biodrówka jagnięca mrożona 5 kawałków (ok. 1,5 kg) • Sól • Oliwa extra virgin • Primerba rozmarynowa 2 łyżki • Czosnek 5 ząbków • Sos hiszpański...&Zobacz szczegóły
Wieprzowina à la dzik Mięso: • Karkówka wieprzowa 1,5-2 kg • Cebula duża 2 szt. • Sól – według uznania • Smalec 2 łyżki • Jałowiec 1/2 łyżeczki Marynata: •...MZobacz szczegóły
Polędwiczki wieprzowe faszerowane białą kiełbasą i serami w sosie pieczarkowym Mięso: • Polędwiczka wieprzowa 800 g • Sól, pieprz, tymianek – do smaku Farsz: • Kiełbasa biała parzona 200 g • Cebula 1 szt. • Olej 1 łyżka...MZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij