Dania główne

Gnocchi ze szpinakiem, suszonym pomidorem i mozzarellą • Gnocchi buraczane 1 kg • Cebula 100 g • Olej 100 ml • Czosnek 4 ząbki • Szpinak liściasty mrożony 300 g • Sól, pieprz – do smaku •...&Zobacz szczegóły
Papardelle z łososiem, szpinakiem i pomidorem • Łosoś filet 600 g • Pomidor 200 g • Cebula 100 g • Masło 100 g • Czosnek 3 ząbki • Szpinak liściasty 500 g • Sól, pieprz – do smaku...&Zobacz szczegóły
Gnocchi z polędwiczką wieprzową i borowikami • Gnocchi 1 kg • Borowik kostka 500 g • Cebula 200 g • Polędwiczka wieprzowa 500 g • Masło 100 g • Śmietana NaBiało 20% 300 ml &Zobacz szczegóły
Smażony filet z łososia podany z ziemniakami, szpinakiem i marchewką z sosem „beurre blanc” Ryba: • Filet z łososia 600 g • Sól 50 g • Cukier 1 łyżeczka • Woda 1 litr • Masło 50 g Purée ziemniaczane: • Purée ziemniaczane...RZobacz szczegóły
Makaron z serem pleśniowym, szynką dojrzewającą, orzechami i szpinakiem • Orzechy włoskie 50 g • Masło 30 g • Szynka dojrzewająca 100 g • Wino białe wytrawne 50 ml • Pomidory suszone 50 g • Śmietanka 300 ml • Ser...&Zobacz szczegóły
Kark wołowy z warzywami Mięso: • Kark wołowy 1 kg • Sól, pieprz – do przyprawienia • Tłuszcz z gęsi 1,4 kg • Liść laurowy 5 szt. • Czarny pieprz w ziarnach – do...MZobacz szczegóły
Gnocchi z łososiem, szpinakiem i suszonymi pomidorami • Gnocchi 1 kg • Łosoś filet 300 g • Sól, pieprz – do smaku • Pomidory suszone 100 g • Czosnek 50 g • Szpinak młody 1 opakowanie •...&Zobacz szczegóły
Makaron trofie z wołowiną i warzywami w sosie teriyaki • Wołowina zrazowa 500 g • Sos teriyaki 150 ml • Papryka czerwona 1 szt. • Papryka zielona 1 szt. • Cebula 100 g • Czosnek 50 g • Cukinia 1...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij