Dania główne

Pierś gęsi na purée buraczanym z brokułem Gęś: • Pierś gęsi 1,5 kg • Czosnek 30 g • Imbir 50 g • Tymianek świeży 30 g • Cynamon laska 2 szt. • Olej Yes Chef 700 ml Purée z...GZobacz szczegóły
Stek T-Bone z jelenia Jeleń stek T-Bone: • Jeleń stek T-Bone 10 szt. • Czosnek 10 ząbków • Rozmaryn 50 g • Podgrzybek suszony 20 g • Liść laurowy 6 szt. • Ziele...JZobacz szczegóły
Strojnik na purée z pasternaku z karmelizowanym burakiem Strojnik • Strojnik polędwica 1,5 kg • Imbir świeży 100 g • Trawa cytrynowa 50 g • Tymianek świeży 20 g • Czosnek świeży 20 g • Olej 600 ml •...SZobacz szczegóły
Makaron lasagne z grzybami • Mieszane grzyby z lasu Forrest 1 kg • Czosnek 10 ząbków • Cebula 2 szt • Olej – do smażenia • Białe wino 200 ml • Demi-glace mięsny lub...&Zobacz szczegóły
Łopatka z dzika z kaszą jaglaną Sos: • Masło 60 g • Szalotka 4 szt. • Czosnek 6 ząbków • Wino czerwone 300 ml • Sos hiszpański 2 l • Podgrzybek suszony 40 g • Tymianek...SZobacz szczegóły
Pulpeciki z sarny z gnocchi i dynią Pulpeciki z sarny: • Gulasz z sarny 1,5 kg • Cebula 300 g • Czosnek 2 ząbki • Olej uniwersalny Yes Chef 40 ml • Bułka pszenna 150 g • Jaja 2 szt....PZobacz szczegóły
Szarpana łopatka z jelenia w kapuście z kaszą gryczaną Łopatka z jelenia w kapuście: • Łopatka z jelenia 1,5 kg • Rozmaryn 100 g • Czosnek 50 g • Marchew 200 g • Cebula 150 g • Pietruszka korzeń 200 g...Zobacz szczegóły
Pierś z perliczki supreme z gniecionym groszkiem i miętą na purée z kukurydzy Pierś z perliczki supreme: • Pierś z perliczki supreme z kostką 10 szt. • Masło 200 g • Tymianek świeży 50 g • Worki do pakowania próżniowego BluPack 10...PZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij