Chłodnik z białej brzoskwini:
• Purée z białej brzoskwini Ponthier 1 kg
• Purée lub sok z limonki 20 g
Sorbet z yuzu:
• Purée z yuzu Ponthier 300 g
• Purée z cytryny Ponthier 75 g
• Woda 250 ml
• Cukier puder 250 g
• Syrop glukozowy w proszku 27 g
• Stabilizator 4,5 g
• Mleko 250 g
Panna cotta waniliowa:
• Mleko 315 g
• Śmietanka 18% 340 g
• Mascarpone 60 g
• Żelatyna 9 g
• Biała czekolada 250 g
• Laska wanilii 5 szt.
Beza:
• Białka jaj 500 g
• Cukier puder (1) 55 g
• Cukier drobnoziarnisty (1) 375 g
• Cukier puder (2) 225 g
• Cukier drobnoziarnisty (2) 150 g