Mus czekoladowy:
• Śmietana 30% 220 g
• Sanett Dreidoppel 45 g
• Czekolada deserowa Barima Artisanal 56% 220 g
• Śmietana ubita 35% 700 g
• Pasta z orzecha włoskiego Dreidoppel 35 g
Kruchy spód:
• Czekolada deserowa 72% Barima Artisanal 150 g
• Masło 100 g
• Pasta z orzecha laskowego 100% Barima Artisanal 100 g
• Prażynki Royal Barima Artisanal 150 g
Sos malinowy z miętą:
• Malina mrożona 1 kg
• Cukier kryształ 200 g
• Pasta miętowa Dreidoppel 12 g
Żelka malinowa:
• Purée malinowe 200 g
• Sanett Dreidoppel 100 g
Gąbka biszkoptowa:
• Białko jaja 60 g
• Jajo 1 szt.
• Mąka pszenna 20 g
• Cukier kryształ 50 g
• Pasta z czarnego bzu Dreidoppel 10 g