Parfait z białej czekolady:
• Czekolada biała 400 g
• Śmietanka 30% 320 g
• Białka jaj 160 g
• Cukier 40 g
• Mleko 160 g
• Żelatyna w listkach 12 g
Curd o smaku marakui:
• Cukier 160 g
• Purée z marakui 150 g
• Masło 200 g
• Żółtka jaj 120 g
• Żelatyna w listkach 4 g
• Kwasek cytrynowy 4 g
• Sól 1 g
Piana z białej czekolady:
• Czekolada biała 210 g
• Śmietanka 30% 230 g
• Mleko 150 g
• Albumina 10 g
• Instangel 6 g
Piana o smaku marakui:
• Purée passiflora 250 g
• Sok jabłkowy 120 g
• Cukier 30 g
• Metil 4 g
• Xantana 1,2 g
Skały z białej czekolady:
• Czekolada biała 100 g
• Malto 15 g
• Yopol 10 g
• Truskawki liofilizowane 10 g