Desery

Ptysie z musem z marakui i purée mango Kruszonka: • Masło 200 g • Cukier drobnoziarnisty 250 g • Mąka 250 g • Cukier waniliowy 2,5 g Ciasto ptysiowe: • Mleko 120 g (1) • Sól 2 g...KZobacz szczegóły
Gruszka z mango w koszyczku • Korpus koszyk maxi deserowy 60/45 15 szt. Żelka mango • Pulpa mango 250 g • Pasta Dreidoppel brzoskwinia-marakuja 20 g • Sanett 12 g  Krem...&Zobacz szczegóły
Mus czekoladowo-orzechowy z sosem malinowym Mus czekoladowy: • Śmietana 30% 220 g • Sanett Dreidoppel 45 g • Czekolada deserowa Barima Artisanal 56% 220 g • Śmietana ubita 35% 700 g • Pasta z...MZobacz szczegóły
Sernik prosecco z żelką z mango Biszkopt czekoladowy: • Masło 240 g • Cukier puder 80 g • Sól 2 g • Żółtka 220 g • Czekolada deserowa 56% Barima Artisanal 240 g • Białka 340 g...BZobacz szczegóły
Naleśniki zapieczone w crème brûlée Ciasto naleśnikowe: • Mąka 200 g • Mleko 400 ml • Jajo 2 szt. • Cukier – do smaku • Olej 3 łyżki Masa serowa: • Ser biały twarogowy 1,2 kg...CZobacz szczegóły
Naleśniki z sosem waniliowym Ciasto naleśnikowe: • Mąka 200 g • Mleko 400 ml • Jajo 2 szt. • Cukier – do smaku • Olej 3 łyżki Masa serowa: • Ser biały twarogowy 1,2 kg...CZobacz szczegóły
Naleśniki z sosem karmelowym i brzoskwinią Ciasto naleśnikowe: • Mąka 200 g • Mleko 400 ml • Jajo 2 szt. • Cukier – do smaku • Olej 3 łyżki Dodatki: • Cukier 100 g • Mascarpone...CZobacz szczegóły
Śnieżki z musem z czarnej porzeczki Mus z białego sera: • Biały ser gładki 200 g • Cukier 60 g • Woda 20 ml • Żółtka jaj 36 g • Żelatyna 20 g • Śmietanka 36% 240 g Mus z czarnej...MZobacz szczegóły
Sernik z sosem waniliowym i owocami • Ciastka owsiane 250 g • Masło 150 g • Ser twarogowy mielony 1kg • Jaja 4 szt. • Cukier puder 200 g • Mąka pszenna 3 łyżki • Kwaśna śmietana...&Zobacz szczegóły
Zupa śliwkowa z kiszoną śliwką i musem z mascarpone • Syrop klonowy 100 ml • Śliwki 1 kg • Anyż 2 gwiazdki • Cynamon 1 laska • Goździki 5 szt. • Kardamon 3 szt. • Wino czerwone 100 ml •...&Zobacz szczegóły
Sernik nowojorski • Ciastka owsiane 250 g • Masło 150 g • Ser twarogowy mielony 1 kg • Jaja 4 szt. • Cukier puder 200 g • Mąka pszenna 3 łyżki • Kwaśna...&Zobacz szczegóły
Deserki z purée owocowym • Jogurt naturalny 700 g • Purée owocowe 200 g • Musli – do dekoracji • Orzechy włoskie – do dekoracji &Zobacz szczegóły
Chłodnik z białej brzoskwini z sorbetem z yuzu Chłodnik z białej brzoskwini: • Purée z białej brzoskwini Ponthier 1 kg • Purée lub sok z limonki 20 g Sorbet z yuzu: • Purée z yuzu...CZobacz szczegóły
Panna cotta • Panna cotta Debic 1 l • Czarna porzeczka 5-6 szt. • Malina 5-6 szt. • Poziomka 5-6 szt. • Jeżyna 5-6 szt. • Kwiaty jadalne – do dekoracji &Zobacz szczegóły
Crème brûlée • Crème brûlée Debic 1 l • Cukier biały 100 g • Figa świeża 3 szt. • Miechunka 9 szt. • Kwiaty jadalne – do dekoracji &Zobacz szczegóły
Biszkopt z orzechów laskowych z liofilizowanymi malinami i polewą z grzańca Ciasto orzechowa: • Mąka z orzechów laskowych 62 g • Mąka pszenna 100 g • Proszek do pieczenia 7,6 g • Sól 3 g • Białko ziemniaczane Solegraells 8 g...CZobacz szczegóły
Consommé kakaowe z marakują Consommé kakaowe: • Ziarna kakaowca 50 g • Cukier 20 g • Woda mineralna ciepła 250 ml • Owoc marakui świeży 1 szt. Wobble kakaowe: •...CZobacz szczegóły
Tost francuski z galaretką z mirabelek i kremem z werbeny Krem z werbeny: • Mleko 300 g • Biała czekolada 250 g • Werbena 50 g • Żelatyna w płatkach 9 g • Śmietanka 18% 200 g • Mascarpone 200 g...KZobacz szczegóły
Crème brûlée z białą czekoladą Crème brûlée: • Żółtka 8 szt. • Cukier biały 170 g • Biała czekolada 50 g • Laska wanilii 1 szt. • Śmietanka 30% 0,5 l •... Zobacz szczegóły
Fraisette Pistacjowy muślin: • Crème pâtissière 1000 g • Pasta pistacjowa 15 g • Masło tradycyjne Debic 500 g • Likier Kirsch 48° vol 20 ml...PZobacz szczegóły
Mille-Feuille waniliowo-rabarbarowe Ciastko: • Ciasto francuskie mrożone 1 płat • Przyprawa do grzańca 50 g Crème pâtissière waniliowy: • Żółtka jaj 12 szt. •...CZobacz szczegóły
Salami migdałowo-czekoladowe Salami migdałowo-czekoladowe: • Ciasteczka Biscotti Saiwa, kod 60404, 350 g* • Cukier 300 g • Masło 200 g • Kakao 50 g • Ciasteczka amaretti 200 g...SZobacz szczegóły
Pudding z polenty Pudding z polenty: • Mąka kukurydziana wstępnie obgotowana Farina Gialla Precotta 150 g • Mleko 1 l • Skórka z 1 cytryny • Laska wanilii 5...PZobacz szczegóły
Duet lodów z białej czekolady i grzybów Lody czekoladowo-grzybowe (10 porcji): • Jaja świeże 2 szt. • Cukier biały 100 g • Mleko 300 ml • Śmietana 200 ml • Xantana 1,5 g • Czekolada...LZobacz szczegóły
Tartaletki z kremem cytrynowym • Kruche, słodkie ciasto 300 g Krem cytrynowy: • Cytryna 6 szt. • Jaja Mili 6 szt. • Cukier Cukier Królewski 250 g • Masło...&Zobacz szczegóły
Kogel-mogel z owocami i bezą Kogel-mogel: • Jaja Mili 10 szt. • Cukier puder Cukier Królewski 150 g • Truskawki 200 g • Borówki 200 g • Śliwki 300 g •...KZobacz szczegóły
Pieczone jabłka na kruszonce z herbatników z crème brûlée • Zielone jabłko 2 szt. • Miód Simply Sweet 2 łyżki • Żubrówka 30 ml • Goździk 3 szt. • Herbatniki 150 g • Migdały płatki...&Zobacz szczegóły
Piernikowe parfait z bakaliami, sosem truskawkowym i kremem balsamicznym • Parfait Debic 500 ml • Purée truskawkowe Ponthier 400 ml • Migdały łuskane Cook Basic 150 g • Morele suszone Cook...&Zobacz szczegóły
Panna Cotta z kozim serem i owocami • Panna Cotta Debic 1 litr • Ser kozi twarogowy w kostkach Eurial 200 g • Purée mix czerwonych owoców Ponthier 300 ml ...&Zobacz szczegóły
Pączki z dżemem różanym Na ok. 10-15 szt.: • Cukier biały Cukier Królewski 70 g • Drożdże świeże 50 g • Mleko UHT 3,2% Mili 200 ml • Żółtka jaj Mili 4 szt....NZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij