Desery

Miodownik Ciasto: • Jaja 3 szt. • Cukier 2/3 szklanki • Masło 70 g • Mąka pszenna 3 szklanki • Soda 2 łyżeczki • Miód 3 łyżki Krem: • Mleko 3,2% 1 l...CZobacz szczegóły
Sernik nowojorski z musem malinowym • Ciastka owsiane 300 g • Masło 150 g • ser Mascarpone 1 kg • Jaja 6 szt. • Mąka ziemniaczana 1 łyżka • Mąka pszenna 2 łyżki • Cukier 200 g...&Zobacz szczegóły
Ciasto serowo-jagodowe Masa jagodowa: • Jagody lub borówki mrożone 1 szklanka • Sok jabłkowy 1/4 szklanki • Mąka ziemniaczana 1 łyżeczka + 2 łyżeczki zimnej wody Ciasto: • Mąka...MZobacz szczegóły
Kokosowe ciasto jogurtowe z owocami Ciasto: • Jaja 4 szt. • Cukier 2 kubki po jogurcie • Malibu lub likier kokosowy 20 ml • Olej rzepakowy 1 kubek po jogurcie • Jogurt naturalny 150 g...CZobacz szczegóły
Sernik z rosą Ciasto kruche: • Mąka 250 g • Proszek do pieczenia 1 łyżeczka • Masło zimne 150 g • Cukier puder 1/2 szklanki • Jaja 1 szt. • Żółtko 2 szt....CZobacz szczegóły
Muffiny czekoladowo-bananowe Ciasto: • Mąka pszenna 350 g • Proszek do pieczenia 2,5 łyżeczki • Kakao 35 g • Sól 1 szczypta • Cukier drobny 150 g • Wiórki kokosowe 60 g •...CZobacz szczegóły
Panna cotta z puree mango • Panna cotta 1l • Puree mango Ponthier  400 ml &Zobacz szczegóły
Brioszki lyońskie • Mąka T450 250 g • Drożdże piekarskie 10 g • Sól 5 g • Cukier 25 g • Jaja 3 szt. • Masło miękkie 60 g • Pralina lyońska 80 g • Puder z...&Zobacz szczegóły
Seler z sorbetem z zielonego jabłka i tymiankiem Seler: • Korzeń selera 3 szt. • Seler naciowy 3 łodygi • Sok jabłkowy 100 ml • Woda 100 ml • Cukier 100 g • Białka jaj 300 g • Woda 20 g...SZobacz szczegóły
Gruszka z pasternakiem i wanilią Gruszki: • Gruszka 4 szt. • Wanilia 1 laska • Woda 500 ml • Cukier 300 g Żel gruszkowy: • Purée gruszkowe 500 g • Agar 3 g •...GZobacz szczegóły
Dynia piżmowa z żelem pomarańczowym i lodami z piwa Dynia: • Dynia piżmowa 2 szt. • Sok pomarańczowy 100 ml • Woda 400 ml • Cukier 500 g Żel pomarańczowy: • Purée z pomarańczy 500 g • Agar...DZobacz szczegóły
Gruszkowo-porzeczkowe minitarty Tatin Gruszki z karmelem i czerwoną porzeczką: • Cukier 150 g • Gruszka 8 szt. • Purée z czerwonej porzeczki Ponthier 240 g • Masło 5 g Porzeczkowy krem...GZobacz szczegóły
Parfait z białą czekoladą z pianą z marakui Parfait z białej czekolady: • Czekolada biała 400 g • Śmietanka 30% 320 g • Białka jaj 160 g • Cukier 40 g • Mleko 160 g • Żelatyna w listkach 12...PZobacz szczegóły
Cappelli z dynią i pomarańczą z ravioli z jogurtu i śmietany • Makaron z dynią Capelli Arancioni Canuti 30 szt. • Jogurt naturalny Mili 500 ml • Śmietana 20% NaBiało 200 ml • Algin Texturas 2,5 g • Woda 500 ml...&Zobacz szczegóły
Mus czekoladowy z consommé z malin Mus czekoladowy: • Jaja 3 szt. • Cukier biały kryształ 375 g • Woda 125 g • Czekolada deserowa 72% 450 g • Ubita śmietana 750 g • Płatki żelatyny...MZobacz szczegóły
Ptysie z musem z marakui i purée mango Kruszonka: • Masło 200 g • Cukier drobnoziarnisty 250 g • Mąka 250 g • Cukier waniliowy 2,5 g Ciasto ptysiowe: • Mleko 120 g (1) • Sól 2 g...KZobacz szczegóły
Gruszka z mango w koszyczku • Korpus koszyk maxi deserowy 60/45 15 szt. Żelka mango • Pulpa mango 250 g • Pasta Dreidoppel brzoskwinia-marakuja 20 g • Sanett 12 g  Krem...&Zobacz szczegóły
Mus czekoladowo-orzechowy z sosem malinowym Mus czekoladowy: • Śmietana 30% 220 g • Sanett Dreidoppel 45 g • Czekolada deserowa Barima Artisanal 56% 220 g • Śmietana ubita 35% 700 g • Pasta z...MZobacz szczegóły
Sernik prosecco z żelką z mango Biszkopt czekoladowy: • Masło 240 g • Cukier puder 80 g • Sól 2 g • Żółtka 220 g • Czekolada deserowa 56% Barima Artisanal 240 g • Białka 340 g...BZobacz szczegóły
Naleśniki zapieczone w crème brûlée Ciasto naleśnikowe: • Mąka 200 g • Mleko 400 ml • Jajo 2 szt. • Cukier – do smaku • Olej 3 łyżki Masa serowa: • Ser biały twarogowy 1,2 kg...CZobacz szczegóły
Naleśniki z sosem waniliowym Ciasto naleśnikowe: • Mąka 200 g • Mleko 400 ml • Jajo 2 szt. • Cukier – do smaku • Olej 3 łyżki Masa serowa: • Ser biały twarogowy 1,2 kg...CZobacz szczegóły
Naleśniki z sosem karmelowym i brzoskwinią Ciasto naleśnikowe: • Mąka 200 g • Mleko 400 ml • Jajo 2 szt. • Cukier – do smaku • Olej 3 łyżki Dodatki: • Cukier 100 g • Mascarpone...CZobacz szczegóły
Śnieżki z musem z czarnej porzeczki Mus z białego sera: • Biały ser gładki 200 g • Cukier 60 g • Woda 20 ml • Żółtka jaj 36 g • Żelatyna 20 g • Śmietanka 36% 240 g Mus z czarnej...MZobacz szczegóły
Sernik z sosem waniliowym i owocami • Ciastka owsiane 250 g • Masło 150 g • Ser twarogowy mielony 1kg • Jaja 4 szt. • Cukier puder 200 g • Mąka pszenna 3 łyżki • Kwaśna śmietana...&Zobacz szczegóły
Zupa śliwkowa z kiszoną śliwką i musem z mascarpone • Syrop klonowy 100 ml • Śliwki 1 kg • Anyż 2 gwiazdki • Cynamon 1 laska • Goździki 5 szt. • Kardamon 3 szt. • Wino czerwone 100 ml •...&Zobacz szczegóły
Sernik nowojorski • Ciastka owsiane 250 g • Masło 150 g • Ser twarogowy mielony 1 kg • Jaja 4 szt. • Cukier puder 200 g • Mąka pszenna 3 łyżki • Kwaśna...&Zobacz szczegóły
Deserki z purée owocowym • Jogurt naturalny 700 g • Purée owocowe 200 g • Musli – do dekoracji • Orzechy włoskie – do dekoracji &Zobacz szczegóły
Chłodnik z białej brzoskwini z sorbetem z yuzu Chłodnik z białej brzoskwini: • Purée z białej brzoskwini Ponthier 1 kg • Purée lub sok z limonki 20 g Sorbet z yuzu: • Purée z yuzu...CZobacz szczegóły
Panna cotta • Panna cotta Debic 1 l • Czarna porzeczka 5-6 szt. • Malina 5-6 szt. • Poziomka 5-6 szt. • Jeżyna 5-6 szt. • Kwiaty jadalne – do dekoracji &Zobacz szczegóły
Crème brûlée • Crème brûlée Debic 1 l • Cukier biały 100 g • Figa świeża 3 szt. • Miechunka 9 szt. • Kwiaty jadalne – do dekoracji &Zobacz szczegóły
Biszkopt z orzechów laskowych z liofilizowanymi malinami i polewą z grzańca Ciasto orzechowa: • Mąka z orzechów laskowych 62 g • Mąka pszenna 100 g • Proszek do pieczenia 7,6 g • Sól 3 g • Białko ziemniaczane Solegraells 8 g...CZobacz szczegóły
Consommé kakaowe z marakują Consommé kakaowe: • Ziarna kakaowca 50 g • Cukier 20 g • Woda mineralna ciepła 250 ml • Owoc marakui świeży 1 szt. Wobble kakaowe: •...CZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij