Desery

Chłodnik z białej brzoskwini z sorbetem z yuzu Chłodnik z białej brzoskwini: • Purée z białej brzoskwini Ponthier 1 kg • Purée lub sok z limonki 20 g Sorbet z yuzu: • Purée z yuzu...CZobacz szczegóły
Biszkopt z orzechów laskowych z liofilizowanymi malinami i polewą z grzańca Ciasto orzechowa: • Mąka z orzechów laskowych 62 g • Mąka pszenna 100 g • Proszek do pieczenia 7,6 g • Sól 3 g • Białko ziemniaczane Solegraells 8 g...CZobacz szczegóły
Consommé kakaowe z marakują Consommé kakaowe: • Ziarna kakaowca 50 g • Cukier 20 g • Woda mineralna ciepła 250 ml • Owoc marakui świeży 1 szt. Wobble kakaowe: •...CZobacz szczegóły
Tost francuski z galaretką z mirabelek i kremem z werbeny Krem z werbeny: • Mleko 300 g • Biała czekolada 250 g • Werbena 50 g • Żelatyna w płatkach 9 g • Śmietanka 18% 200 g • Mascarpone 200 g...KZobacz szczegóły
Crème brûlée z białą czekoladą Crème brûlée: • Żółtka 8 szt. • Cukier biały 170 g • Biała czekolada 50 g • Laska wanilii 1 szt. • Śmietanka 30% 0,5 l •... Zobacz szczegóły
Fraisette Pistacjowy muślin: • Crème pâtissière 1000 g • Pasta pistacjowa 15 g • Masło tradycyjne Debic 500 g • Likier Kirsch 48° vol 20 ml...PZobacz szczegóły
Mille-Feuille waniliowo-rabarbarowe Ciastko: • Ciasto francuskie mrożone 1 płat • Przyprawa do grzańca 50 g Crème pâtissière waniliowy: • Żółtka jaj 12 szt. •...CZobacz szczegóły
Salami migdałowo-czekoladowe Salami migdałowo-czekoladowe: • Ciasteczka Biscotti Saiwa, kod 60404, 350 g* • Cukier 300 g • Masło 200 g • Kakao 50 g • Ciasteczka amaretti 200 g...SZobacz szczegóły
Pudding z polenty Pudding z polenty: • Mąka kukurydziana wstępnie obgotowana Farina Gialla Precotta 150 g • Mleko 1 l • Skórka z 1 cytryny • Laska wanilii 5...PZobacz szczegóły
Duet lodów z białej czekolady i grzybów Lody czekoladowo-grzybowe (10 porcji): • Jaja świeże 2 szt. • Cukier biały 100 g • Mleko 300 ml • Śmietana 200 ml • Xantana 1,5 g • Czekolada...LZobacz szczegóły
Tartaletki z kremem cytrynowym • Kruche, słodkie ciasto 300 g Krem cytrynowy: • Cytryna 6 szt. • Jaja Mili 6 szt. • Cukier Cukier Królewski 250 g • Masło...&Zobacz szczegóły
Kogel-mogel z owocami i bezą Kogel-mogel: • Jaja Mili 10 szt. • Cukier puder Cukier Królewski 150 g • Truskawki 200 g • Borówki 200 g • Śliwki 300 g •...KZobacz szczegóły
Pieczone jabłka na kruszonce z herbatników z crème brûlée • Zielone jabłko 2 szt. • Miód Simply Sweet 2 łyżki • Żubrówka 30 ml • Goździk 3 szt. • Herbatniki 150 g • Migdały płatki...&Zobacz szczegóły
Piernikowe parfait z bakaliami, sosem truskawkowym i kremem balsamicznym • Parfait Debic 500 ml • Purée truskawkowe Ponthier 400 ml • Migdały łuskane Cook Basic 150 g • Morele suszone Cook...&Zobacz szczegóły
Panna Cotta z kozim serem i owocami • Panna Cotta Debic 1 litr • Ser kozi twarogowy w kostkach Eurial 200 g • Purée mix czerwonych owoców Ponthier 300 ml ...&Zobacz szczegóły
Pączki z dżemem różanym Na ok. 10-15 szt.: • Cukier biały Cukier Królewski 70 g • Drożdże świeże 50 g • Mleko UHT 3,2% Mili 200 ml • Żółtka jaj Mili 4 szt....NZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij