Desery

Panna Cotta z kozim serem i owocami
Składniki:
  • 1 litr Panna Cotta DEBIC
  • 200 g sera koziego twarogowego w kostkach EURIAL
  • 300 ml puree mix czerwonych owoców PONTHIER
  • 20 g Lyo Malina TEXTURAS
  • 2 g Agaru TEXTURAS
  • 100 g borówek amerykańskich
  • 100 g czerwonych porzeczek
  • 100 g malin
  • 20 g mięty ciętej
Jak to przygotować?

Panna Cottę podgrzać razem z serem kozim. Puree owocowe zagotować z agarem. Dodać pokruszoną liofilizowaną malinę i przelać do kieliszków. Po zastygnięciu zalać Panna Cottą i schłodzić.
Deser przed podaniem udekorować owocami oraz świeżą miętą.

Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij