Desery

Panna Cotta z kozim serem i owocami
Składniki:

• Panna Cotta Debic 1 litr
• Ser kozi twarogowy w kostkach Eurial 200 g
• Purée mix czerwonych owoców Ponthier 300 ml 
• Lyo Malina Texturas 20 g
• Agar Texturas 2 g
• Borówki amerykańskie 100 g 
• Czerwone porzeczki 100 g 
• Maliny 100 g 
• Mięta cięta 20 g 

Jak to przygotować?

Panna Cottę podgrzej razem z serem kozim. Purée owocowe zagotuj z Agarem. Dodaj pokruszoną liofilizowaną malinę i przelej do kieliszków. Po zastygnięciu zalej Panna Cottą i schłodź.
Deser przed podaniem udekoruj owocami oraz świeżą miętą.

Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij