Desery

Sernik nowojorski • Ciastka owsiane 250 g • Masło 150 g • Ser twarogowy mielony 1 kg • Jaja 4 szt. • Cukier puder 200 g • Mąka pszenna 3 łyżki • Kwaśna...&Zobacz szczegóły
Deserki z purée owocowym • Jogurt naturalny 700 g • Purée owocowe 200 g • Musli – do dekoracji • Orzechy włoskie – do dekoracji &Zobacz szczegóły
Chłodnik z białej brzoskwini z sorbetem z yuzu Chłodnik z białej brzoskwini: • Purée z białej brzoskwini Ponthier 1 kg • Purée lub sok z limonki 20 g Sorbet z yuzu: • Purée z yuzu...CZobacz szczegóły
Panna cotta • Panna cotta Debic 1 l • Czarna porzeczka 5-6 szt. • Malina 5-6 szt. • Poziomka 5-6 szt. • Jeżyna 5-6 szt. • Kwiaty jadalne – do dekoracji &Zobacz szczegóły
Crème brûlée • Crème brûlée Debic 1 l • Cukier biały 100 g • Figa świeża 3 szt. • Miechunka 9 szt. • Kwiaty jadalne – do dekoracji &Zobacz szczegóły
Biszkopt z orzechów laskowych z liofilizowanymi malinami i polewą z grzańca Ciasto orzechowa: • Mąka z orzechów laskowych 62 g • Mąka pszenna 100 g • Proszek do pieczenia 7,6 g • Sól 3 g • Białko ziemniaczane Solegraells 8 g...CZobacz szczegóły
Consommé kakaowe z marakują Consommé kakaowe: • Ziarna kakaowca 50 g • Cukier 20 g • Woda mineralna ciepła 250 ml • Owoc marakui świeży 1 szt. Wobble kakaowe: •...CZobacz szczegóły
Tost francuski z galaretką z mirabelek i kremem z werbeny Krem z werbeny: • Mleko 300 g • Biała czekolada 250 g • Werbena 50 g • Żelatyna w płatkach 9 g • Śmietanka 18% 200 g • Mascarpone 200 g...KZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij