Desery

Tost francuski z galaretką z mirabelek i kremem z werbeny Krem z werbeny: • Mleko 300 g • Biała czekolada 250 g • Werbena 50 g • Żelatyna w płatkach 9 g • Śmietanka 18% 200 g • Mascarpone 200 g...KZobacz szczegóły
Crème brûlée z białą czekoladą Crème brûlée: • Żółtka 8 szt. • Cukier biały 170 g • Biała czekolada 50 g • Laska wanilii 1 szt. • Śmietanka 30% 0,5 l •... Zobacz szczegóły
Fraisette Pistacjowy muślin: • Crème pâtissière 1000 g • Pasta pistacjowa 15 g • Masło tradycyjne Debic 500 g • Likier Kirsch 48° vol 20 ml...PZobacz szczegóły
Mille-Feuille waniliowo-rabarbarowe Ciastko: • Ciasto francuskie mrożone 1 płat • Przyprawa do grzańca 50 g Crème pâtissière waniliowy: • Żółtka jaj 12 szt. •...CZobacz szczegóły
Salami migdałowo-czekoladowe Salami migdałowo-czekoladowe: • Ciasteczka Biscotti Saiwa, kod 60404, 350 g* • Cukier 300 g • Masło 200 g • Kakao 50 g • Ciasteczka amaretti 200 g...SZobacz szczegóły
Pudding z polenty Pudding z polenty: • Mąka kukurydziana wstępnie obgotowana Farina Gialla Precotta 150 g • Mleko 1 l • Skórka z 1 cytryny • Laska wanilii 5...PZobacz szczegóły
Duet lodów z białej czekolady i grzybów Lody czekoladowo-grzybowe (10 porcji): • Jaja świeże 2 szt. • Cukier biały 100 g • Mleko 300 ml • Śmietana 200 ml • Xantana 1,5 g • Czekolada...LZobacz szczegóły
Tartaletki z kremem cytrynowym • Kruche, słodkie ciasto 300 g Krem cytrynowy: • Cytryna 6 szt. • Jaja Mili 6 szt. • Cukier Cukier Królewski 250 g • Masło...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij