Przejdź do głównej treści
Panna cotta
Panna cottaPanna cotta
Kategoria: Desery

Panna cotta

12-15 osób
Składniki

• Panna cotta Debic 1 l
• Czarna porzeczka 5-6 szt.
• Malina 5-6 szt.
• Poziomka 5-6 szt.
• Jeżyna 5-6 szt.
• Kwiaty jadalne – do dekoracji

Przygotowanie

Gotową masę Panna cotta podgrzej do temp. 50oC. Wlej do glinianego naczynia, odstaw do lodówki, żeby stężała. 

Sposób podania:
Udekoruj owocami i jadalnymi kwiatami. Podawaj na bufecie w glinianym naczyniu.

Panna cottaPanna cotta
Newsletter

Bądź na bieżąco! Zapisując się do naszego newslettera otrzymujesz dostęp do fachowej wiedzy, m.in. e-booków i bonusowych materiałów, które wyślemy do ciebie w pierwszej kolejności. Najświeższe informacje o nowościach w ofercie i trendach gastronomicznych przyjdą prosto na twoją skrzynkę. Nic cię nie ominie!

Zapisz się do newslettera
Newsletter
Komunikat
Zamknij
Panna cotta
Czego szukasz?
Zamknij
Panna cotta
Akademia Bidfood nie wspiera starszych wersji przeglądarek, które mogą nie obsługiwać wszystkich funkcjonalności serwisu. Prosimy o skorzystanie z najnowszych wersji przeglądarek Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge lub innych.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu