Grill

Wegeburger Texas z guacamole, warzywami i sosem mango-jalapeño w tortilli • Wegeburgery Texas 1 kg • Tortilla pszenna 18 szt. • Guacamole (lub purée z awokado) 20 łyżek • Majonezowy sos wegański 10 łyżek • Pomidor 500...&Zobacz szczegóły
Udka z kurczaka kukurydzianego w miodzie i sezamie • Udka kurczaka 4 szt. • Imbir świeży 50 g • Czosnek 2 ząbki • Sok z 1 limonki • Słodki sos chilli 100 ml • Miód płynny 2 łyżki • Sos sojowy...&Zobacz szczegóły
Supreme z kurczaka kukurydzianego z serem halloumi i szynką dojrzewającą • Pierś z kurczaka kukurydzianego 4 szt. • Ser halloumi 250 g • Pomidor suszony 80 g • Szynka dojrzewająca 250 g • Masło 20 g na każdy filet •...&Zobacz szczegóły
Stek wołowy z antrykotu w piwnej marynacie • Ciemne piwo 350 ml • Oliwa czosnkowa 3 łyżki • Sos Worcester 2 łyżki • Pieprz zielony – do smaku • Steki z antrykotu ok. 1 kg • Chleb...&Zobacz szczegóły
Roladki z karkówki z warzywami i sosem słodko-kwaśnym • Karkówka wieprzowa 1 kg • Sól, pieprz – do smaku • Oliwa chilli 50 ml • Olej 100 ml • Czosnek 2 ząbki • Szalotka 1 szt. • Rozmaryn 1...&Zobacz szczegóły
Grillowana kiełbasa po chińsku • Kiełbasa grillowana nacinana 8 szt. • Sos sojowy 3 łyżki • Wino ryżowe 3 łyżki (lub wytrawne sherry) • Sos ostrygowy 3 łyżki • Sos słodko-kwaśny 3...&Zobacz szczegóły
Filet z kurczaka z kością w sosie słodko-kwaśnym z sałatką z rukoli • Supreme z kurczaka kukurydzianego 6 szt. • Olej 3 łyżki • Sól, pieprz czarny, przyprawa grillowa, tymianek – do smaku • Czosnek 3 ząbki • Masło...&Zobacz szczegóły
Antrykot wołowy ze szparagami i bakłażanami z fetą • Stek wołowy z antrykotu 5 szt. • Bakłażan 3 szt. • Szparagi zielone świeże 1 pęczek • Olej 100 ml • Przyprawa do grilla Horeca Aroma 5 łyżeczek...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij