Przekąski

Trio sałat Sałatka ryżowa z pieczonym tuńczykiem: • Ryż czarny 300 g • Burak żółty 80 g • Papryka czerwona 100 g • Papryka zielona 100 g • Natka pietruszki 1/2...SZobacz szczegóły
Trio śledziowe Tatar ze śledzia: • Śledź 500 g • Cebula 200 g • Ogórek konserwowy 100 g • Kwaśna śmietana 100 g • Majonez 50 g • Sól, pieprz – do smaku...TZobacz szczegóły
Zielony ogórek z tofu marynowanym w pomarańczy • Sok pomarańczowy 500 ml • Imbir 1 mały kawałek • Papryczka chili 1/2 szt. • Sos Mirin 100 ml • Tofu 1 kostka • Ogórek 1 szt. • Czarnuszka...&Zobacz szczegóły
Sałatka wakame z prażonym sezamem, olejem sezamowym, marynowanym ogórkiem • Glony wakame 50 g • Sezam 20 g • Ogórek 100 g • Limonka 1/2 szt. • Olej sezamowy 30 ml • Sos sojowy 50 ml • Kiełki pora – do dekoracji &Zobacz szczegóły
Marynowana pierś z gęsi na musie z groszku i limonki • Pierś z gęsi 1 szt. • Sól morska drobnoziarnista 200 g • Cukier biały 300 g • Zielony groszek mrożony 200 g • Limonka 1/3 szt. • Kukurydza 200 g...&Zobacz szczegóły
Półgęsek z wasabi i żurawiną • Półgęsek 1 szt. • Śmietana 20% 300 ml • Proszek wasabi 50 g • Korpusy Pidy 12 szt. • Purée z yuzu Ponthier 20 ml • Purée wiśniowe...&Zobacz szczegóły
Panierowane kalmary z dipem jogurtowo-paprykowym • Kalmary Loligo mrożone Epic 400 g • Purée z czosnku Bresc 1 łyżeczka • Purée z trawy cytrynowej Bresc 1 łyżeczka • Panierka...&Zobacz szczegóły
Deska włoskich wędlin • Bresaola DAC 60 g • Salsiccia Arco 60 g • Prosciutto crudo Azolla 60 g • Pancetta Valpadana 60 g • Mortadela z pistacjami 60 g • Grissini z...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij