Przekąski

Panierowane kalmary z dipem jogurtowo-paprykowym kalmary Loligo mrożone EPIC 400 g purée z czosnku BRESC 1 łyżeczka purée z trawy cytrynowej BRESC 1 łyżeczka panierka gastronomiczna Crispy... Zobacz szczegóły
Deska włoskich wędlin Bresaola DAC 60 g Salsiccia ARCO 60 g Prosciutto crudo AZOLLA 60 g Pancetta VALPADANA 60 g Mortadela z pistacjami 60 g Grissini z oliwą z oliwek ARCO 20 g... Zobacz szczegóły
Burger ze stripsami, sałatką z warzyw i cząstkami ziemniaka 1 szt. bułki hamburgerowej INTER-EUROPOL 150 g cząstek ziemniaczanych FARM FRITES 2 szt. stripsów AJ FOOD 20 g masła MILI 20 g majonezu FANEX 1/4 papryki... Zobacz szczegóły
Panini z kurczakiem i kąskami serowymi 4 szt. panini INTER-EUROPOL 100 g kąsków serowych w wybranym smaku FARM FRITES 480 g filetów z kurczaka 1 szt. papryczki chilli 100 ml oliwy  1 szt. limonki... Zobacz szczegóły
Mini burgery z kuleczkami ziemniaczanymi 400 g karku wołowego 8 szt. mini bułek hamburgerowych 400 g kuleczek ziemniaczanych FARM FRITES 200 ml jogurtu naturalnego MILI 60 g sera Dor Blu 200 g ketchupu... Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij