Przekąski

Deska włoskich wędlin
Składniki:
  • Bresaola DAC 60 g
  • Salsiccia ARCO 60 g
  • Prosciutto crudo AZOLLA 60 g
  • Pancetta VALPADANA 60 g
  • Mortadela z pistacjami 60 g
  • Grissini z oliwą z oliwek ARCO 20 g
  • Suszone owoce COOK BASIC 80 g
  • Kapary ARCO 50 g
  • Oliwki zielone gigant ARCO 50 g
  • Suszone pomidory, cebulki w occie balsamicznym ARCO, GINOS
  • Bagietka pszenna
    PIEKARNIA SZWAJCARSKA
  • Pomidorki koktajlowe
Jak to przygotować?

Włoskie wędliny kroimy na cienkie plastry i układamy na desce. Prosciutto crudo owijamy paluszki grissini. Na desce układamy suszone owoce, oliwki, kapary, pomidory, cebulki w occie. W piecu odpiekamy bagietkę pszenną.

Do deski wędlin włoskich polecamy wino z naszej oferty! 

Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij