Przekąski

Deska włoskich wędlin
Składniki:

• Bresaola DAC 60 g
• Salsiccia Arco 60 g
• Prosciutto crudo Azolla 60 g
• Pancetta Valpadana 60 g
• Mortadela z pistacjami 60 g
• Grissini z oliwą z oliwek Arco 20 g
• Suszone owoce Cook Basic 80 g
• Kapary Arco 50 g
• Oliwki zielone gigant Arco 50 g
• Suszone pomidory, cebulki w occie balsamicznym Arco, Ginos
• Bagietka pszenna Piekarnia Szwajcarska 1 szt.
• Pomidorki koktajlowe - do smaku

Jak to przygotować?

Włoskie wędliny pokrój na cienkie plastry i ułóż na desce. Paluszki grissini owiń w prosciutto crudo. Na desce ułóż suszone owoce, oliwki, kapary, pomidory, cebulki w occie. W piecu odpiecz bagietkę pszenną.

Do deski wędlin włoskich polecamy wino z naszej oferty! 

Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij