Przystawki

Ośmiornica marynowana w czerwonym winie Ośmiornica: • Ośmiornica 1 szt. • Czerwone wino Fuenteseca 500 ml • Marchew 100 g • Seler 100 g • Pietruszka 100 g • Por 1 szt. • Koper...OZobacz szczegóły
Tortilla z chorizo • Chorizo pikantne 1 kg • Jaja 20 szt. • Ziemniaki 300 g • Czosnek 4 ząbki • Olej 200 ml • Sól, pieprz • Miks papryk – do dekoracji...&Zobacz szczegóły
Mule zapiekane • Mule 2,5 kg • Oliwa pomace Yes Chef 50 g • Czosnek 4 ząbki • Szalotka 150 g • Białe wino Ananto Blanco 200 ml • Śmietanka NaBiało z Piątnicy 20%...&Zobacz szczegóły
Paella mini • Oliwa 100 ml  • Ryż arborio 500 g • Czosnek 4 ząbki  • Szalotka 2 szt. • Białe wino Fuenteseca 200 ml  • Bulion rybny •...&Zobacz szczegóły
Ceviche z łososia Ceviche z łososia: • Łosoś filet ze skórą 700 g • Imbir korzeń 10 g • Syrop prosty • Marakuja 2 szt. • Olej słonecznikowy 100 g • Limonka 2 szt....CZobacz szczegóły
Zapiekany łosoś z jajkiem na awokado • Awokado duże 2 szt. • Wędzony łosoś 80 g • Jajka 4 szt. • Koperek 30 g • Pieprz młotkowany - do smaku • Limonka - do smaku &Zobacz szczegóły
Śledź matias z jabłkiem Granny Smith, marynowaną cebulą i sosem jeżynowym z tabasco Marynowana czerwona cebula: • Czerwona cebula 1 szt. • Ocet orzechowy – do smaku • Oliwa 20 ml • Cukier brązowy 20 g • Sól, pieprz – do...MZobacz szczegóły
Tartaletki z kolorowymi pastami Tartaletki z pastą z sepii, śledziem i marynowaną cebulą czerwoną: • Twaróg sernikowy 300 g – do pasty • Sepia 50 g – do pasty • Sól, pieprz –...TZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij