Przystawki

Langustynka z sałatką z kalafiora i bułeczką bao Langustynki: • Langustynki 4 szt. • Sól, pieprz – do smaku • Olej cytrusowy – do przyprawienia Kalafior: • Kalafior duży 1 szt. • Mleko...LZobacz szczegóły
Przegrzebki z pianką dyniową Przegrzebki: • Przegrzebki 12 szt. • Sól, pieprz – do smaku • Skórka z 1 limonki • Olej cytrusowy – do doprawienia • Ciasto francuskie 1...PZobacz szczegóły
Foie gras z pianką kokosową i miniziemniakami Foie gras: • Foie gras 320 g • Sól, pieprz – do smaku Ziemniaki: • Ziemniaki małe 12 szt. • Bulion • Sól, pieprz – do smaku Pianka...FZobacz szczegóły
Clafoutis marchewkowe z masłem Clafoutis marchewkowe: • Mleko 1 l • Jaja 12 szt. • Sól, pieprz – do smaku • Szafran w nitkach – do doprawienia • Sok pomarańczowy 200 g...CZobacz szczegóły
Żabie udka w czarnym sezamie z chipsem z tapioki Żabie udka: • Żabie udka 4 szt. • Jajko 1 szt. • Sól, pieprz – do smaku • Proszek do pieczenia • Woda gazowana Purée z czarnego sezamu:...Zobacz szczegóły
Foie gras z piklowaną maliną i żelem lawendowym Smażone foie gras: • Foie gras 1 kg • Mleko Purée pistacjowe: • Pasta pistacjowa Sosa 400 g • Xantana 0,4 g • Ocet Jerez 40 g Malina...SZobacz szczegóły
Tuńczyk z kompresowanym ogórkiem i powietrzem wasabi Tatar z tuńczyka: • Polędwica z tuńczyka 600 g • Sól 3% • Cukier 2% Żel tosa-zu: • Bulion dashi 300 g • Sos sojowy Koikuchi 100 g • Ocet ryżowy...TZobacz szczegóły
Pâté z gęsi i wątróbek z chałką Pâté • Noga gęsi 2 szt. / 800 g • Wątróbka z gęsi 200 g • Wywar drobiowy 200 ml • Masło – 1:1 do mięsa po trybowaniu Chutney •...PZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij